Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki Jyväskylästä saapuu Raumalle

 
Sarjakärki Jyväskylästä saapuu Raumalle

Rauman Lukko saa isännöitäväkseen tiistaiseen taistoon Jyväskylän ylpeyden. Läpi alkukauden sarjan kärjessä keikkunut JYP on saanut kurottua kymmenen pisteen johdon runkosarjassa.

Raumalle joukkue saapuu lievänä ennakkosuosikkina vastustajien hermoja raastavan tehokkaan pelitapansa johdosta. Joukkue puolustaa ja sumputtaa tehokkaasti koko kentällisen toimesta, sekä iskee vastahyökkäyksistä maalit hyvällä prosentilla. JYP on päästänyt kauden aikana maaleja käsittämättömän vähän, keskimäärin vain 1.26 maalia peliä kohden.

Juuri vastustajan puolustuksen muurin rikkomisessa Lukolla on suurimmat haasteet. Mutta mikäli puolustuksesta avautuu Lukon vahvoille ja nopeille hyökkääjille tilaa, kettupaidat myös iskevät tehokkaasti maalit paikoista.

Kotijoukkueessa suurin mielenkiinto kohdistuu totta kai maalipuiden väliin, jossa todennäköisesti varusteet pukee päälleen Lukon tuorein hankinta. Kokenut Mika Noronen saapui maanantaina Raumalle paikkaamaan Lukon myllerryksessä ollutta maalivahtitilannetta.

Yksi taistelupari kentällä tulee nousemaan tiistaina näkyvästi esiin. Lähes joka mediassa suitsutettu Antti Pihlström pelaa vahvaa kautta JYPin hyökkäyksessä, voimahyökkääjä on merkkauttanut tehot 10+11=21. Lukolla on heittää askiin saman profiilin hyökkääjä, joka on tehnyt vielä tuhoisampaa jälkeä. Ykkösketjun armoton raataja Lauri Tukonen on jo nyt tehnyt tehot 14+14=28. ”Late” tuleekin taatusti ärsyttämään vastustajaa kovalla maskipelaamisella ja loppuun asti taistelevalla pelitavalla.

Matsiin pienen lisämausteen antaa mahdollinen Norosen peluuttaminen maalilla, sillä mies oli viime kaudella JYPin miehistössä. Päävalmentaja Risto Dufvan metkut ovatkin hänelle tuttuja ja tuore vahvistus saattaa antaa hyviä vinkkejä, jotka voivat auttaa Lukkoa kukistamaan vastustajansa.

Lukko – JYP Kivikylän Areenalla kello 18:30, tervetuloa kannustamaan Lukko voittoon!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää