Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wiikman haki revanssin

 
Wiikman haki revanssin

OTTELUN TEEMA

Lähtöasetelmat otteluun olivat todella kutkuttavat, sillä erityislatausta peliin toi Ilves-maalivahti Miika Wiikmanin paluu Raumalle. Ilvekseen siirtyneellä pelaajalla olikin todellinen näytön paikka entisen seuransa vieraana.

Ilves oli otteluun huomattavasti valmiimpi mitä kotijoukkue ja nuori ilvesryhmä luistelikin raumalaisjoukkueelta pahasti karkuun. Maalipaikkoja vierasjoukkue onnistui luomaan Lukkoa enemmän ja pisteet lähtivät täten ansaitusti Tampereelle lukemin 2-3 (0-0, 0-1, 2-2).

ILLAN ELIITTIÄ

Ottelun parhaimmistoon lukeutuivat molempien joukkueiden maalivahdit. Wiikman torjui varmasti 19 kertaa ja voi olla tyytyväinen iltapuhteeseensa. Lukon maalilla Mika Noronen oli ehdottomasti joukkueensa paras pelaaja 35 torjunnalla. Etenkin avauserässä Noronen piti Lukkoa vielä pelin syrjässä kiinni upeilla pelastuksillaan.

Lukon puolustuksen tuki ja turva viime aikoina on ollut Tomi Pettisen ja Harri Tikkasen muodostama pakkipari. Tänään kaksikko pelasi reilut peliminuutit ja Pettinen onnistui myös maalinteossa Tikkasen syötöstä. ”Peran” pelikunto on parantunut kauden edetessä ja hän alkaa vähitellen olla viime vuoden huikealla pelitasollaan.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun ratkaisumaali nähtiin kun peliä oli jäljellä vain reilu minuutti. Ilves-hyökkääjä Matias Sointu pelasi tilanteen loppuun asti ja pääsi runnomaan kiekon maalin edestä ohi voimattoman Mika Norosen. Lopussa Lukko haki vielä kiivaasti tasoitusta, mutta tällä kertaa ilman tulosta.

Ilveksen tahtotila oli läpi ottelun Lukon vastaavaa edellä, mikä olikin Lukko-valmentaja Rauli Uraman mukaan yksi ottelun ratkaisuista.

- Kyllä se peli ratkesi luisteluun, ei meiltä ollut yrittämistä eikä sellaista taistelua. Lopussa tultiin hieman peliin mukaan, mutta etenkin ensimmäinen erä oli erittäin vaatimatonta. Peliin lähtö oli heikko, se on aina näköjään kun pelataan hyvä peli, niin sen jälkeen on erittäin vaikea lähteä seuraavaan peliin. Siinä meillä on läksyä kerrakseen. Peli-intensiteetti pitää olla paljon korkeampi.

Rauli Urama ottikin tappion osaksi omalle kontolleen.

- Ollaan siitä luistelusta puhuttu, ja taas oli se päivä kun ei jostain syystä laitettu itseämme täysin töihin. Se on meidän valmentajien homma kitkeä se pois ja laittaa asiat järjestykseen. Sitten jos on sellaisia pelaajia, jotka pelaavat illasta toiseen vain silloin tällöin, niin pitää miettiä mitä heidän kanssaan tehdään.

TULEMAN PITÄÄ

Lukolla on nyt muutaman päivän huili ennen seuraavaa koitosta. Luvassa on viime viikon tapaan tuplapelit perjantaina ja lauantaina. Ensin perjantaina matka vie Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi ja viikko päätetään kotiottelulla Kärppiä vastaan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää