Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wiikman haki revanssin

 
Wiikman haki revanssin

OTTELUN TEEMA

Lähtöasetelmat otteluun olivat todella kutkuttavat, sillä erityislatausta peliin toi Ilves-maalivahti Miika Wiikmanin paluu Raumalle. Ilvekseen siirtyneellä pelaajalla olikin todellinen näytön paikka entisen seuransa vieraana.

Ilves oli otteluun huomattavasti valmiimpi mitä kotijoukkue ja nuori ilvesryhmä luistelikin raumalaisjoukkueelta pahasti karkuun. Maalipaikkoja vierasjoukkue onnistui luomaan Lukkoa enemmän ja pisteet lähtivät täten ansaitusti Tampereelle lukemin 2-3 (0-0, 0-1, 2-2).

ILLAN ELIITTIÄ

Ottelun parhaimmistoon lukeutuivat molempien joukkueiden maalivahdit. Wiikman torjui varmasti 19 kertaa ja voi olla tyytyväinen iltapuhteeseensa. Lukon maalilla Mika Noronen oli ehdottomasti joukkueensa paras pelaaja 35 torjunnalla. Etenkin avauserässä Noronen piti Lukkoa vielä pelin syrjässä kiinni upeilla pelastuksillaan.

Lukon puolustuksen tuki ja turva viime aikoina on ollut Tomi Pettisen ja Harri Tikkasen muodostama pakkipari. Tänään kaksikko pelasi reilut peliminuutit ja Pettinen onnistui myös maalinteossa Tikkasen syötöstä. ”Peran” pelikunto on parantunut kauden edetessä ja hän alkaa vähitellen olla viime vuoden huikealla pelitasollaan.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun ratkaisumaali nähtiin kun peliä oli jäljellä vain reilu minuutti. Ilves-hyökkääjä Matias Sointu pelasi tilanteen loppuun asti ja pääsi runnomaan kiekon maalin edestä ohi voimattoman Mika Norosen. Lopussa Lukko haki vielä kiivaasti tasoitusta, mutta tällä kertaa ilman tulosta.

Ilveksen tahtotila oli läpi ottelun Lukon vastaavaa edellä, mikä olikin Lukko-valmentaja Rauli Uraman mukaan yksi ottelun ratkaisuista.

- Kyllä se peli ratkesi luisteluun, ei meiltä ollut yrittämistä eikä sellaista taistelua. Lopussa tultiin hieman peliin mukaan, mutta etenkin ensimmäinen erä oli erittäin vaatimatonta. Peliin lähtö oli heikko, se on aina näköjään kun pelataan hyvä peli, niin sen jälkeen on erittäin vaikea lähteä seuraavaan peliin. Siinä meillä on läksyä kerrakseen. Peli-intensiteetti pitää olla paljon korkeampi.

Rauli Urama ottikin tappion osaksi omalle kontolleen.

- Ollaan siitä luistelusta puhuttu, ja taas oli se päivä kun ei jostain syystä laitettu itseämme täysin töihin. Se on meidän valmentajien homma kitkeä se pois ja laittaa asiat järjestykseen. Sitten jos on sellaisia pelaajia, jotka pelaavat illasta toiseen vain silloin tällöin, niin pitää miettiä mitä heidän kanssaan tehdään.

TULEMAN PITÄÄ

Lukolla on nyt muutaman päivän huili ennen seuraavaa koitosta. Luvassa on viime viikon tapaan tuplapelit perjantaina ja lauantaina. Ensin perjantaina matka vie Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi ja viikko päätetään kotiottelulla Kärppiä vastaan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää