Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erikoistilanteet Lukon murheena

 
Erikoistilanteet Lukon murheena

OTTELUN TEEMA

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat muutama viikko sitten Raumalla, jolloin HPK-vahti Teemu Lassila nollasi Lukon ja voitto matkasi Hämeenlinnaan 0-4 -lukemin. Nyt Lukolla olikin revanssin paikka ja lisäpontta peliin antoi myös tiistaina pelattu Ilves-peli, josta kettupaidoille jäi myös paljon hampaankoloon.

Illan ottelussa Lukko pelasikin hyvällä asenteella ja tasakentällisin pelatessa raumalaiset loivat tukuittain maalipaikkoja, mutta viimeistely ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Vahvaa ylivoimapeliä pelannut HPK käytti paikkansa hyväkseen ja kaksi yv-maalia siivittivät voiton ritaripaidoille maalein 3-1 (0-1, 2-0, 1-0).

ILLAN ELIITTIÄ

Lukko sai peliin unelma-alun, kun Samuli Kivimäki tykitti ottelun toisella minuutilla kiekon vastustamattomasti maalin ylänurkkaan Jakub Petruzalekin passista. Kivimäki paikkasi ykkösketjusta pelikiellon takia poissa ollutta Lauri Tukosta. Vaasan kasvatti pelasikin hyvän ottelun ja aktiivisella pelillään hän pääsi useasti maalipaikkoihin. Hieman tarkemmalla viimeistelyllä osumia olisi tullut lisääkin.

Harri Tikkanen pelaa ottelusta toiseen uskomattoman varmaa peliä ja tänään hän oli totuttuun tapaan paras Lukko-puolustaja. Upean taklauksen ottelun toisessa erässä tehnyt Miikka Tuomainen voi myös olla tyytyväinen illan peliesitykseensä. Nelosketjussa pienellä peliajalla pelannut Olli Palola oli myös aktiivinen taklauspelissään ja täytti paikkansa hyvin.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun ratkaisuksi muodostui erikoistilannepelaaminen. Lukko pääsi yrittämään ylivoimamaalia neljään otteeseen, mutta HPK:n alivoima toimi mallikkaasti eikä raumalaisten kuviot toimineet. HPK:lla ylivoimia oli suunnilleen yhtä paljon, mutta tehokkuus oli piirun verran raumalaisia parempaa. Tuloksena ottelun ratkaisseet kaksi maalia, joista toinen tuli kahden miehen ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Lukolla oli omat paikkansa kääntää peli vielä nimiinsä. Tilanteita syntyi kerta toisensa jälkeen, mutta HPK-vahti Teemu Lassilasta muodostui jälleen kerran raumalaisille ohittamaton este. Lassila oli joukkueensa ehdoton sankari ja hän tyhjensikin ansaitusti palkintopöydän pelin jälkeen.

TULEMAN PITÄÄ

Joulutauko siintää jo pelaajien silmissä, mutta vielä kerran olisi pystyttävä kokoamaan ajatukset peliin. Lauantaina Kivikylän Areenalle saapuu vieraaksi Oulun Kärpät ja kotiyleisö taatusti janoaa kettupaidoilta paluuta voittokantaan joululomien kunniaksi. Nyt kaikki kannustamaan Lukko voittoon!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SamuliKivimäki

Samuli Kivimäki

9.8.1988 Vaasa
Tiedot

OlliPalola

Olli Palola

8.4.1988 Oulu
Tiedot

JakubPetruzalek

Jakub Petruzalek

24.4.1985 Litvinov, Tsekki
Tiedot

HarriTikkanen

Harri Tikkanen

2.6.1981 Lappeenranta
Tiedot

LauriTukonen

Lauri Tukonen

1.9.1986 Hyvinkää
Tiedot

MiikkaTuomainen

Miikka Tuomainen

22.5.1986 Turku
Tiedot


Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää