Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ketut siirtyvät joulutauon jälkeen kinkusta pelikaaniin

 
Ketut siirtyvät joulutauon jälkeen kinkusta pelikaaniin

Pitkän ja ansaitun tauon jälkeen SM-liiga palaa jälleen arkeen, kun tiistain ottelukierros pamahtaa käyntiin. Lukko aloittaa kevätkauden rupistuksen Lahdessa Pelicansin vieraana. Joukkueiden kohtaamiset tällä kaudella tasan; Lukko voitti ensimmäisen kohtaamisen ja Pelicans kylmästi toisen juuri Lahdessa lukemin 5-1.

Sarjataulukossa joukkueiden eroa pisteissä on tasan 20, joten sarjataulukossa kaksikko ei paini aivan samoilla sijoilla. Siksipä Lukko antoi ensin vuokralle Aaron Brocklehurstin Pelicansiin ja lopulta kanukkipuolustaja siirtyi kokonaan pelikaanien riveihin loppukauden sopimuksella. Brocklehurstin esiintyminen Lukkoa vastaan onkin ottelun mielenkiintoisimpia asioita, sillä kiekollisesti taitava peluri on ollut tehokkaana myös Pelicansin riveissä.

Ennen joulutaukoa Lukko laittoi maalivahtikuviot uusiksi ja Mika Norosen tulo kettupaitoihin on selvästi parantanut Lukon oman pään pelaamista. Noronen itse on ampaissut odotetusti maalivahtitilastojen kärkisijoille ja luottokassarin varmat otteet ovat rauhoittaneet myös Lukon puolustajien otteita. Puolustuksen parannuttua on tosin hyökkäyksen tehokkuus hieman taantunut. Viimeisessä ottelussa ennen taukoa Lukko ja Kärpät väänsivät 65 minuuttia ilman maaleja kunnes Perttu Lindgren ratkaisi voittomaalikilpailussa.

Pelicans päätti syyskauden komeasti kahteen voittoon, joskin voitot tulivat liigan alemman kastin joukkueita vastaan. Molemmissa otteluissa Brocklehurst teki maalin ja maalissa Niko Hovinen pelasi hyvin. Brocklehurstin lisäksi Lukon pitää ottaa tarkasti vastustajan pelaajista Dwight Helmisen ja varsinkin Antti Tyrväisen, joka tuntuu aina olevan iskussa Lukkoa vastaan.

Lukko on valmentaja Rauli Uraman mukaan mennyt tauolla eteenpäin, joten odotettavissa on varmasti entistä parempaa lukkokiekkoa. Otteluun Lukko antaa vastustajalleen hieman tasoitusta, sillä liigan paras pelaaja Perttu Lindgren lepää ainakin tiistain ottelun kuumeen takia. Tilalla luistelee Juuso Rajala joka saa kovan näyttöpaikan. Nuori sentteri on pelannut hyvin Mestiksessä joten lupa on odottaa hyvää. Positiivistakin sairastuvalta kuuluu, sillä Janne Keränen palaa pitkän tauon jälkeen kokoonpanoon. Keräsen taistelua ja kovaa luisteluvoimaa Lukko kipeästi kaipaakin.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AaronBrocklehurst

Aaron Brocklehurst

10.6.1985 Nanaimo, B.C., CAN
Tiedot

JanneKeränen

Janne Keränen

30.6.1987 Nurmijärvi
Tiedot

PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot

MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot

JuusoRajala

Juuso Rajala

27.8.1988 Tampere
Tiedot

RauliUrama

Rauli Urama

Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää