Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko sarjakärjen vieraana torstaina

 
Lukko sarjakärjen vieraana torstaina

Neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa etenevä kettujoukkue on torstaina kovan haasteen edessä, kun joukkue matkaa Jyväskylään sarjakärki JYP:in vieraaksi. Lukon sijoitus on tällä hetkellä viides ja joukkue taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta. Joukkueiden tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoihin, sillä lokakuussa JYP otti kettupaidoista kotivoiton maalein 6-1, Lukon ottaessa revanssin Mika Norosen debyyttiottelussa marraskuussa maalein 4-1.

Merkittävin syy Lukon voittoputkelle löytyy tiivistyneestä oman pään pelaamisesta, sillä edellisessä neljässä ottelussa on joukkueen verkkoon tehty ainoastaan neljä maalia. Vaikka Lukon hyökkäyspelaaminen ei jokaisessa ottelussa olekaan ollut huippuluokkaa, niin erittäin hyvällä koko joukkueen puolustuspelaamisella on kettujoukkue saanut raavittua kasaan tärkeitä voittoja. Puolustuspelaamisen onnistuminen nouseekin entistä suurempaan rooliin kevättä kohti mentäessä, kun panokset kovenevat ja marginaalit joukkueiden välillä ovat monesti erittäin pieniä.

Jyväskylä on aina ollut vaikea paikka vierasjoukkueelle, joten Lukko saa torstain ottelussa venyä parhaimpaansa, jotta joukkue saisi kotiin viemisiksi tärkeitä sarjapisteitä. Hyvänä päivänään kettupaidat pystyvät voittamaan minkä joukkueen tahansa, mutta tämän kauden otteita on leimannut liika ailahtelevaisuus otteluiden välillä. Hyvää ottelua on usein seurannut todella heikko esitys, mutta viime aikojen voitot antavat uskoa paremmasta. Lukon sarjasijoitus on kuitenkin koko kauden ajan ollut tavoitteen mukainen, joten joukkue voi tällä hetkellä edetä luottavaisena kohti kevään tosipelejä.

Tiistain SaiPa-ottelussa Lukon tehomieheksi nousi Justin Morrison, joka oli komeilla 2+1 tehopisteillään mukana kaikissa kettupaitojen maaleissa. Myös Kurtis McLean oli tehokkaalla pelipäällä iskien tehot 1+1. Mika Noronen avasi tiistaina vaihtoaition luukkua, joten Antti Raanta sai pitkästä aikaa torjuntavastuun. Nuori raumalaismaalivahti pelasi totutun varmasti ja pohjusti komeilla torjunnoillaan joukkueensa voiton. Lukon valmennusjohdolla onkin positiivinen ongelma JYP-ottelun maalivahtivalinnassa, sillä kumpikin kettupaitojen maalivahdeista on osoittanut olevansa kovassa vireessä.

Lukon seuraava kotiottelu on lauantaina 8.1 jolloin Raumalle saapuu nousukuntoinen TPS. Liput hallitsevan mestarin kohtaamiseen kannattaa varata jo nyt, jotta varmistaa oman paikkansa kiihkeässä paikallisottelussa!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KurtisMcLean

Kurtis McLean

2.11.1980 Kirkland Lake, ONT
Tiedot

MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot

AnttiRaanta

Antti Raanta

12.5.1989 Rauma
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää