Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko taisteli, mutta hävisi väännöt maalien edustoilla

 
Lukko taisteli, mutta hävisi väännöt maalien edustoilla

OTTELUN TEEMA

Rauman Lukko ja Helsingin IFK ovat viime vuosina vääntäneet tasaisia ja tiukkoja matseja. Torstaina tiedossa oli juurikin samanlainen. Maalin edustat olivat ennakkoon ne taistelualueet jossa ratkaisut tapahtuisivat.

Peli eteni juuri niin kuin käsikirjoitus sanoi. Läpi ottelun tasaisesti edennyt ottelu oli jo kääntymässä kotijoukkueen eduksi, mutta HIFK onnistui toisen erän lopulla kaventamaan maalilla ja kolmannen erän kaksi maalia takasivat voiton vieraille lukemin 2-3 (1-0, 1-1, 0-2).

ILLAN ELIITTIÄ

Lukon kapellimestarina oli jälleen ykkösketjun sentteri Perttu Lindgren. Pirteällä päällä ollut taituri näytti että pitkä sairastelu on voitettu kanta. Mies oli mukana Lukon molemmissa maaleissa, tehden toisen ja syöttäen toisen.

Vielä pidempään pois ollut hyökkääjä Janne Keränen on myös palannut entistä ehompana, tänään mies väänsi maalin edessä komean häkin. Maalin suulle pikakomennuksen saanut Antti Raanta suoriutui myös hyvin. HIFKin maaleille mies ei voinut mitään, sillä puolustajat jättivät tilanteissa nuoren vahdin hieman liian yksin.

RATKAISUN PAIKAT

Ratkaisu nähtiin ennakkoonkin odotetulla sota-alueella, eli maalin edustoilla. Lukon valmennusjohto painotti ennen matsia, että maalin edustalla täytyy olla tarjolla vain makuupaikkoja. HIFK onnistui kuitenkin tekemään kaikki kolme osumaa aivan maalin edustalta.

Päätöserässä HIFKin siirryttyä kahden maalin johtoon Lukolla oli vielä paikkansa, mutta Juuso Riksman pysäytti kettupaitaisten yritykset. Paras paikka siunaantui Justin Morrisonille, joka alivoimalla läpiajosta veti harmittavan vähän takayläkulmasta ohi.

TULEMAN PITÄÄ

Lukolla on nyt päivä aikaa välissä saada tarvittava tahtotila jalkeille, sillä vastus ei ainakaan helpotu. Lauantaina joukkue matkaa pitkään odotettuun paikallispeliin Poriin. Isossamäessä on vastassa tulikuuma Ässät, jossa joukkue on etenkin lauantaiotteluissa ottanut kovalla prosentilla voittoja.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JanneKeränen

Janne Keränen

30.6.1987 Nurmijärvi
Tiedot

PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot

JustinMorrison

Justin Morrison

10.8.1979 Los Angeles
Tiedot

AnttiRaanta

Antti Raanta

12.5.1989 Rauma
Tiedot


Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää