Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yhteenveto pikkukettujen turnauksesta

 
Yhteenveto pikkukettujen turnauksesta

Menneenä viikonloppuna pelattu A-junioreiden SM-turnaus pelattiin Raumalla. Lukko pelasi pelinsä vaihtelevalla menestyksellä ja tämä toi tarjolla olevista yhdeksästä sarjapisteestä vain kolme.

Perjantai 14.1.2011
Ensimmäinen joukkue, joka Lukkoa vastaan luisteli oli Tappara. Lukko aloitti pelin vauhdikkaasti ottaen etumatkaa Tapparaan jo kolmannen minuutin kohdalla. Lukko maalasi vielä kahdesti ensimmäisessä erässä, kun Tappara sai vain yhden osuman.
- Pelasimme todella hyvää hyökkäyspeliä, mutta silti Tapparan pojat luistelivat meitä vauhdikkaammin, totesi Lukon päävalmentaja Marko Keskinen.

Toinen erä oli selkeästi Tapparan. Lukon oman pään pelaaminen ei sujunut odotetulla tavalla ja Tappara syttyi pelaamaan taistellen tilanteen tasa numeroihin.

Kolmanteen erään lähdettin tilanteesta 3-3. Lukko oli hakenut pukuhuoneessa tsempin päälle ja pelasi uhrautuvaa jääkeikkoa. Patrik Heikkilä torjui erän hienosti, joten Tappara ei saanut kiekkoa Lukon maaliin. Roope Elosen onnistuminen toi Lukolle hienon voiton.
- Tappara pisti meidät ahtaalle, mutta kova taistelu ja uhrautuminen toivat voiton meille, tulokseen tyytyväinen Keskinen kommentoi.

Ottelu päättyi Lukon voittoon 4-3 (3-1, 0-2, 1-0).
Maalit: Risto Mattila (1+1), Joonas Kalliola (1+0), Benjamin Mäkinen (1+0), Elonen Roope (1+1).
Syötöt: Antti Tenkanen (0+1), Charles Bertrand (0+1), Nurmi Toni (0+1), Niklas Näppi (0+1), Moses Mustonen (0+1), Jesse Virtanen (0+1).
Torjunnat: Patrik Heikkilä 29.

Lauantai 15.1.2011
Lauantaina myös pikkuketut ottivat mittaa Porin Ässisstä. Ensimmäinen erä oli Lukolle vaikea. Ässät pelasi vauhdikkaasti ja voitonnälkä oli suuri. Lukko maalasi erässä kerran, kun taas Ässät onnistuivat neljä kertaa.

Toisen erän alkuun Keskinen vaihtoi maalivahti Patrik Heikkilän maalin suulta pois ja tilalle luisteli Oskari Setänen. Keskinen ajatteli tämän herättävän joukkueen pelaamaan taas keskittyneesti. Lukko onnistuikin tuomaan ottelun melkein tasoihin toisessa erässä tehden kaksi maalia.

Kolmannen erän alussa Ässät karkasivat taas Lukolta, mutta ketutu onnistuivat tuomaan pelin tasoihin. Ässät kuitenkin onnistui maalin teossa Lukkoa paremmin ja karkasi saavuttamattomiin.
Puolessa välissä erää Keskinen vaihtoi maalivahti Heikkilän takaisin maaliin. Keskinen perusteli vaihtoa seuraavasti:
- Ei nuorta maalivahtia voinut pitää Ässien nöyryytettävänä, kun muu joukkue ei Setästä auttanut. Ajattelin että kokeneempana Heikkilä kestää takaiskut paremmin.

Porin Ässät vei pisteet luvuin 5-8 (1-4, 2-0, 2-4)
Maalit: Moses Mustonen (1+0), Risto Mattila (1+1), Charles Bertrand (1+2), Antonin Routa (1+0), Niklas Näppi (1+0).
Syötöt: Jesse Virtanen (0+1), Antti Tenkanen (0+1), David Stach (0+2).
Torjunnat: Patrik Heikkilä 12, Oskari Setänen 16.

Sunnuntai 16.1.2011
Lukolle sunnuntain peli ei tuonut valoa hävityn lauantai pelin jälkeen. Vastaan asettui Ilves ja voittoa odotti 380 päinen kotiyleisö. Lukko aloitti ottelun hyvin tehden maalin ensimmäisellä kymmenminuttisella, mutta sen jälkeen oli Ilveksen vuoro onnistua. Lukko ei päässyt johtotilanteeseen ensimmäisen maalin jälkeen. Neljäntoista minuutin kohdalla Ilves teki tasoitus maalin ja minuutti sen perään iski Ilves johtomaalin.

Lukko ryhdistäytyi toisen erän puolessa välissä, mutta tämä ponnistus ei riittänyt kaatamaan tupsukorvia. Ilves vei kolme pistettä Tampereelle maalein 3-4 (1-2, 2-1, 0-1).

Maalit: Charles Bertrand (1+1), Joonas Kalliola (1+0), David Stach (1+1).
Syötöt: Moses Mustonen (0+2), Antti Tenkanen (0+1).
Torjunnat: Patrik Heikkilä 31.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää