Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK jätti Lukon jälleen nollille Raumalla

 
HPK jätti Lukon jälleen nollille Raumalla

OTTELUN TEEMA

Illan vastustaja Hämeenlinnan Pallokerho on ollut paha vastus Lukolle kauden jokaisessa kohtaamisessa. Lukko onnistui ensimmäisen matsin voittamaan, mutta hieman ennen joulutaukoa joukkueet pelasivat vastakkain kahdesti. HPK onnistui molemmilla kerroilla peittoamaan kettupaidat.

Lukko lähti hakemaan revanssia varsinkin edellisestä Rauman ottelusta, jossa hämeenlinnalaiset jättivät Lukon tylysti nollille, tehden itse neljä maalia. HPK:n viisikkopuolustus ja maalivahti Teemu Lassila kuitenkin osoittautuivat jälleen kerran vahvemmiksi. Tiistaisen ottelun lopputulokseksi jäi vierasjoukkueen 0-2-voitto.

ILLAN TAISTELIJAT

Lukosta parhaiten esillä olivat nopeat luistelijat Jakub Petruzalek ja Janne Keränen. Molemmat näyttivät hyvää esimerkkiä taistelutahdosta vaikeassa pelissä. Miehille siunaantui muutama hyvä paikka maalintekoonkin, mutta Lassila venyi useamman kerran huipputorjuntoihin.

Puolustuksessa Teemu Aalto teki vahvan paluun pelaavaan kokoonpanoon sairastelun jälkeen. Mies kirjautti peliaikaa lähes 25 minuuttia ja suoriutui illastaan moitteetta.

RATKAISUN PAIKAT

Avauserässä HPK:lla oli käytännössä vain yksi tai kaksi maalintekopaikkaa, joista joukkue onnistui kertaalleen ohittamaan Mika Norosen, Lukon tuhlaillessa tilaisuuksiaan toisessa päässä.

Ottelun ratkaisuksi jäi vieraiden 2-0-osuma, jossa Lukon puolustaja hukkasi kiekon jalkoihinsa ja hänelle tuli hieman kiire, kovaa karvannut HPK:n Tuukka Pulliainen antoi kovan sääntöjen rajamailla olleen niitin, otti kiekon ja syötti avopaikkaan Joni Haveriselle. Maalin syntyhetkellä ottelua oli vielä tasan puolet jäljellä, mutta Lassila oli Rauman illassa ohittamaton.

Helpolla vihollisen maalivahti ei päässyt, sillä hänelle kirjattiin torjuntoja 36 kappaletta. Toisessa päässä Noronen joutui venymään vain 15 kertaa kiekon eteen. Tolppalaukauksiakin mahtui mukaan muutama, joten onnikaan ei ollut matsissa isäntien puolella.

TULEMAN PITÄÄ

Lukolla on edessä kuluvalla viikolla vielä kaksi ottelua, ensin torstaina on tiedossa matka Ouluun Kärppien vieraaksi. Paluu tapahtuu kiireen vilkkaan, sillä lauantaina Raumalle saapuu Helsingin Jokerit. Samoista sijoista taistelevan joukkueen kanssa on tiedossa taatusti tiukka vääntö, liput kannattaakin ostaa jo hyvissä ajoin.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeemuAalto

Teemu Aalto

30.3.1978 Kokkola
Tiedot

JanneKeränen

Janne Keränen

30.6.1987 Nurmijärvi
Tiedot

MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot

JakubPetruzalek

Jakub Petruzalek

24.4.1985 Litvinov, Tsekki
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää