Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jani Tuomala Pallo-Iirojen maalille

 
Jani Tuomala Pallo-Iirojen maalille

Pallo-Iirot on solminut vuoden sopimuksen kokeneen Jani Tuomalan kanssa. 34-vuotias  Porvoosta lähtöisin oleva Tuomala siirtyy Iiroihin Turun Palloseurasta. Jani tulee toimimaan pelaamisen ohella myös seuran maalivahtivalmentajana, vastullaan maalivahdit D-junioreista ylöspäin.

Pallo-Iirot hankki maalinsuulle kokeneen liigapelaajan joka on Veikkausliigassa edustanut Turun Palloseuran lisäksi Myllykosken Palloa, FC Lahtea sekä Finnairin Palloilijoita. 129 Veikkausliiga ottelun tuoman kotimaankenttien kokemuksen lisäksi hänellä on kokemusta ulkoomaankentiltä pelattuaan kaksi kautta ammattilaisena IF Sylviassa, Ruotsissa.

Päävalmentaja Pasi Lehtonen odottaa Tuomalan tuovan joukkueeseen kokemusta ja olevan esimerkkinä nuorille nouseville maalivahdeille.
-On hienoa saada joukkueeseen näinkin kokenut vahvistus jolla on takanaan ammattilaiskokemusta myös ulkomaan kentiltä. Tarkoituksemme on kasvattaa omista juonioreista tulevaisuuden maalivahdit edustusjoukkueeseen, sen lisäksi että Jani tulee olemaan erittäin kovan luokan vahvistus joukkueeseemme kentällä tulee hän myös valmentamaan nuoria maalivahtejamme. Hänen valmennuksen ja kokemuksen avulla odotamme kolmikosta Narkko, Laaksonen, Koski nousevan tulevien kausien ykkösmaalivahtimme.

Edustusjoukkeen vahvuuteen Tuomala liittyy 1.3.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää