Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko metsästää suoran pudotuspelipaikan varmistamista Helsingissä

 
Lukko metsästää suoran pudotuspelipaikan varmistamista Helsingissä

Kevään ratkaisupelit lähenevät ja kun kolme peliä on jäljellä runkosarjassa on vuorossa ottelu jonka tulos merkitsee paljon. Lukko varmistaisi voitolla paikkansa kuuden joukossa ja tappio Jokereille veisi joukkuetta ulos suorasta pudotuspelipaikasta.

Lukko on pelannut mahtavaa jaksoa viimeisen maajoukkuetauon jälkeen. Seitsemän peliä on tuonut kuusi suoraa voittoa ja ainoa tappio on ollut IFK:ta vastaan Helsingissä. Hurja kuntopiikki on nostanut Lukon kamppailemaan kotiedusta pudotuspeleihin ja ennen lauantain kierrosta kettupaidat pitävätkin runkosarjan neljättä sijaa hallussaan.

Jokerit sen sijaan on pelannut ailahtelevasti. Tauon jälkeisistä kahdeksasta pelistä on voittoja tullut vain kolmesta ottelusta, joista kaksi ottelua liigan häntäpään joukkueita vastaan.

Lukon materiaalin leveys on noussut esiin viime otteluissa hyvin. Varsinkin Lukon kolmosketju on ollut iskussa. Viisi maalia viiteen otteluun on jotain muuta, mitä 'jarruketjuilta' yleensä odotetaan. Vahvaa kautta pelaava Teemu Nurmi on myös ollut iskussa ja teki neljä tehopistettä viime ottelussa Tapparaa vastaan.

Jokereiden tehoilut ovat levänneet läpi kauden yhden ketjun varassa. Antti Kerälän laidoilla Janne Lahti ja Teemu Pulkkinen ovat olleet tehokkaita, mutta tehoketjun takana on ollut hiljaista. Neljässä viime ottelussa peräkkäin maalannut Lahti on varmasti vaarallinen myös lauantain ottelussa, mutta Jokerit tarvitsee Lahden lisäksi muiltakin onnistumisia.

Lauantain ottelussa on isot panokset ja Lukko saisi voitollaan paineettoman lähtötilanteen runkosarjan viimeiselle viikolle. Jokerit puolestaan taistelee pääsystä kuuden parhaan joukkoon. Joukkueiden kohtaamiset ovat tällä kaudella menneet täysin Lukolle, mutta jokainen ottelu on päättynyt vain maalin erolla. Tasainen ottelu on siis tulossa.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot


Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää