Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

RoPSin ykköspyssyn maaliputki jatkui

 

RoPSin ykköspyssyn maaliputki jatkui


Keskuskentän sankarista ei ole epäselvyyttä. Hurjassa maaliputkessa pelaava Aleksandr ”Boris” Kokko iski kaksi kaappia AC Oulua vastaan ja ratkaisi joukkueiden välisen kolmannen pohjoisen derbyn sarjajohtaja RoPSille.
Ottelun jälkeen jo 11 kertaa osunut kanuuna huokui tyytyväisyyttä.
- Viihdyn täällä tosi hyvin. Ainoa ongelma on, että tyttöystävää on hirveä ikävä. Jos hänen muuttonsa tänne järjestyisi, voisin jäädä ensikaudeksikin.
Tyttöystävä asuu ja on töissä Porissa.

PELIN avauspuoliajan RoPS käytti isännän ääntä. Keskialueella Victor Turcios pelasi erinomaisesti, ja elsalvadorilaisen otteista näkee, että hän on nähnyt isompiakin areenoita.
Ankkuri tekee harvoin vääriä ratkaisuja kentällä. Keskialueen veteraanisarjan taistelun Tuomo Könönen (s.1977) vs. Mika Nurmela (s. 1971) vei nimiinsä ”Nure.” Hänen erikoistilanteensa ovat edelleen maagisia ja tossukin nousee vielä auttavasti. Könösen kone piiputti pahemman kerran, ja syötöt eivät tahtoneet löytää joukkuekavereita.
Pelikellossa oli reilut kaksikymmentä minuuttia, kun Kokko ohjasi hieman onnekkaasti Emeniken laukauksen verkkoon.
AC Oulu hyökkäsi harvoin, mutta vaarallisesti. Sellainenkin ihme nähtiin, että RoPS-toppari Obilor jäi kaksinkamppailussa kakkoseksi.
Hän joutui rikkomaan taitavaa Venanze Zézéä ja tienasi tilanteesta varoituksen. Rikettä seuranneesta vapaapotkussa Nurmela pakotti Mikko Vilmusen huipputorjuntaan.
”Boris” iski toistamiseen toisen puoliajan alussa. Kulmapotkutilanteessa hän siirsi Juuso Majavan sivuun kuin litran mitan ja junttasi Jose Manuel Riveran kulmapotkun häkkiin omista korkeuksistaan.
Kahden maalin johdossa RoPS oli hetkittäin suorastaan ylivoimainen ja esitteli hyökkäysalueella nautinnollista kombinaatiopeliä. Oulu näytti vain odottavan armahtavaa niskalaukausta, mutta RoPS nostikin jalan kaasulta ja päästi vieraat mukaan peliin.
Edes Vilmusen karjumat ”mieskuoroharjoitukset” eivät herättäneet joukkuetta. AC:n valmentaja Juha Malinen haki rohkeasti tasoitusta ja siirtyi kolmen miehen alakertaan, ja paine RoPSin päädyssä kasvoi.

DRITAN SFATSULA puski takanurkalta kavennuksen, ja RoPSleirissä oli jo paniikin ensioireita. Emenike kuitenkin niittasi vastaiskusta vapauttavantuntuisen 3–1-osuman, mutta Zézén ”putoava lehti” yli Vilmusen toi Oulun vielä maalin päähän. RoPS kesti kuitenkin päätuomarin vapauttavaan vihellykseen asti.
- Me passivoiduimme johtoasemassa liikaa, ja bensa alkoi loppua tankista, RoPSin päävalmentaja Kari Virtanen huokaili, mutta iloitsi kolmesta pisteestä.
- Olimme paniikissa ottelun lopun, mutta meille on syntynyt voittamisen rutiini. Ei tilastotappiota tarvitse tullakaan.

RoPSin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rovaniemen Palloseura - logo

RoPS - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Miikka Mujunen siirtyy Turusta RoPS:n maalille

Miikka Mujunen siirtyy Turusta RoPS:n maalille

FC Kuusysissä jalkapalloilun aloittanut Miikka Mujunen pelasi Turun Palloseurassa kaudesta 2018. Sitä ennen hän edusti useamman vuoden FC Lahtea.

Lue lisää
RoPS:lle kova vahvistus - Joonas Vahtera loppukaudeksi lainaan HJK:sta

RoPS:lle kova vahvistus - Joonas Vahtera loppukaudeksi lainaan HJK:sta

Rovaniemen Palloseuran keskikenttä saa kaivatun vahvistuksen. HJK:n Joonas Vahtera on loppukauden lainalla Napapiirillä. Vahtera on välittömästi joukkueen käytettävissä.

Lue lisää
Hyökkääjä Daniel Carr saapui vahvistamaan Rovaniemen Palloseuraa

Hyökkääjä Daniel Carr saapui vahvistamaan Rovaniemen Palloseuraa

Rovaniemen Palloseuran uusi hyökkääjä on Daniel Carr. Pelipaikaltaan Carr, 26, on keskushyökkääjä, mutta hän pystyy pelaamaan myös laidoissa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää