Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kelkkahiihtäjä Sini Pyy yhteistyöhön Lappilaisen Kalasydän Oy:n kanssa

Kelkkahiihtäjä Sini Pyy yhteistyöhön Lappilaisen Kalasydän Oy:n kanssa

 

Ounasvaaran hiihtoseuraa edustava Sini Pyy on solminut yhteistyösopimuksen Lapista ponnistavan Kalasydän On:n kanssa. Siniä ja Kalasydän Oy:ta yhdistävät innovatiivisuus ja rohkeus uusien mahdollisuuksien etsinnässä. Kalasydämen toimitusjohtajan Tarmo Aittaniemen ja Sinin yhteistyö on alkanut jo Sinin uuden hiihtokelkkaprojektin tiimoilta, ja Sini on innoissaan siitä, että kumppanuus jatkuu nyt myös urheilijayhteistyön muodossa.

“Olen todella iloinen yhteistyöstä Kalasydämen kanssa. Kelkkahiihtäjänä joudun jatkuvasti kehittämään välinettäni, ja uskon että tällainen innovatiivinen ja kekseliäs yritys tukijana auttaa minua viemään kelkkaprojektia ja urheilu-uraani taas yhden askeleen eteenpäin. Tavoitteena on jatkaa yhteistyötä useamman kauden ajan, jolloin pääsemme kasvamaan yhdessä kohti 2022 Paralympialaisia.” Sini toteaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleSini Pyy

Tiedot