Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen pakko voittaa keskiviikkona

 
Kooveen pakko voittaa keskiviikkona

Koovee on keskiviikkona selkä seinää vasten Espoon Tapiolassa pelattavassa kolmannessa kohtaamisessa. Oilers on voittanut kaksi ensimmäistä ottelua yhden maalin erolla lukemin 5-4 ja 2-3. Leimaavaa otteluille on ollut pelin tasaisuus ja erittäin tarkka puolustuspeli. Kooveella onkin täysi työ kääntää ottelusarja hyväkseen, mutta myös sen katkaiseminen tuottanee espoolaisille vaikeuksia.

Oilers on jatkanut pudotuspeleissä pitkälti siitä mihin joukkue jäi runkosarjassa. Joukkue on kuitenkin löytänyt erittäin hyvän lisävaihteen ja puolustanut varsin mallikkaasti joukkueiden molemmissa kohtaamisissa. Lisäksi Oilers on tehnyt kohtuullisen hyvällä prosentilla maaleja ja maaleille on löytynyt tekijöitä laajemmalta rintamalta, kuin vastustajalla on. Espoolaisillakaan ei ole kuitenkaan varaa lepsuiluun, koska molemmilla joukkueilla on ollut voiton avaimet aiemmissa otteluissa. Joukkue pelaa varsin vauhdikkaasti, sekä karvaa rohkeasti ja tämä on tuntunut vaikeuttavan Kooveen avauspeliä huomattavasti. Otteluissa edukseen ovat esiintyneet kolme maalia pakin paikalta iskenyt Ilari Talvitie, juonikas Casper Pfitzner sekä taitava Oscar Hänninen. Unohtamatta tietysti joukkueen viimeistä lukkoa Niko Nordströmiä.

Kooveen pudotuspelit ovat lähteneet käyntiin kohtuullisen nihkeästi vaikkei joukkue mitenkään umpisurkeasti ole pelannutkaan. Tässä vaiheessa kautta ainoastaan voitot kuitenkin merkitsevät ja siksipä joukkueen on pakko ruveta voittamaan. Kaksi tappiota on aina vaikea kääntää kolmeksi voitoksi, mutta punaisen langan löydyttyä sekin on mahdollista. Tähän asti se on ollut pienestä kiinni ja seuraavaan peliin on lähdettävä siitä lähtökohdasta, että vielä ainakin lauantaina pelataan Kaukajärvellä ja sitten on mahdollista jatkaa senkin jälkeen.  Maalinteko on tuntunut tökkivän joukkueella melko pahasti kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Sen sijaan puolustus on ollut kohtuullisen hyvä ja maalivahti Nieminen enemmän, kuin mies paikallaan. Veli-Matti Luukon pistepotti on melko komea, mutta se ei varmasti lämmitä jos lomailu alkaa jo tällä viikolla. Lisää hyökkäyspään vastuunkantoa voidaan odottaa Ville Matikaiselta ja Lasse Salmiselta, joilta se  ei ainakaan kokemuksesta ole kiinni. Jos puolustajat pelaavat yhtä hyvällä tasolla, kun aiemmin, niin pienen lisätehokkuuden pitäisi riittää voittoon asti.

Valmentajat vastakkain
Santanen vs. Ahtiainen
Ottelusarja 2-0 Oilersille. Minkälaiset asetelmat tämä luo keskiviikon peliin?

Santanen:
-Sanotaan, että ottelusarjassa kaikkein vaikeinta on sen katkaiseminen. Meillä vaan voitettavaa, heillä hävittävää. Kolme seuraavaa peliä siis meille.

Ahtiainen:
-"Nolla-nollasta" lähdetään. Ei yhtään poissaoloa. Taistellaan irtopalloista täysillä. Katse jo ensimmäisessä vaihdossa.

Poissaolot?
Santanen:
-Ei poissoloja.

Ahtiainen:
-Ei poissaoloja.

Näidän kahden ensimmäisen pelin perusteella, mitkä ovat vastustajan vaarallisimmat aseet?
Santanen:
-Oilers on ollut parempia kahdessa ensimmäisessä ottelussa varsinkin peittopelissä ja viimeistelyssä. Ei isoja marginaaleja, kun kahdesti hävitty maalilla.

Ahtiainen:
-Samanlaiset kuin aiemmin. Vastaiskut ja se, että kaikki ketjut luo tilanteita. Pelataan tarkkaan ja vaihto kerrallaan.

Miten keskiviikon kamppailussa tulee käymään?
Santanen:
-Me voitetaan maalilla ja ottelusarja kääntyy. Ei oikeastaan väliä miten. Asennoidutaan niin, että lauantaina pelataan Kaukajärvellä.

Ahtiainen:
-Ympäripyöreä ottelu. Sarjan katkaisu ei ole helppoa. Koovee on nyt nurkkaanahdistettu ja sehän on kaikkein vaarallisin tilanne. Hereillä pitää olla koko ajan.

Oilers-Koovee Tapiolan Uh ke 16.3. klo 18.30

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Veli-MattiLuukko

Veli-Matti Luukko

22.5.1984
Tiedot

Pekka Nieminen

3.7.1979
Tiedot

LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää