Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves teki jatkosopimuksia

 
Ilves teki jatkosopimuksia

Ilves on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Miika Wiikmanin ja puolustaja Arto Tukion kanssa. Wiikmanin sopimus on mallia 1+1 ja Tukion kolmivuotinen. Ilves käyttää myös puolustaja Ville Laineen option ensi kaudesta. Näiden sopimusten jälkeen Ilveksellä on ensi kaudelle sopimukset 24 pelaajan kanssa, joista maalivahteja on kolme, puolustajia yhdeksän ja hyökkääjiä 12. Lisäksi liigarinkiin on tulossa muutama lahjakas juniori.

Ilveksen valmennustiimissä jatkavat päävalmentaja Juha Pajuojan lisäksi Raimo Helminen ja Pekka Kangasalusta, joka tuli valmennusryhmään viime kauden aikana. Valmennusjohdon sopimukset kattavat ensi kauden. Maalivahtivalmentajana jatkaa Markus Korhonen.

Ilveksen A-nuorten valmentajiksi tulevat KalPassa ja Kajaanin Hokissa valmentanut Sami Karppinen päävalmentajana sekä entinen Ilveksen maalitykki Vesa Viitakoski.

Tämän kauden Ilveksen sopimuspelaajista Ilveksessä eivät jatka uransa lopettaneen Pasi Määttäsen lisäksi puolustaja Antti Bruun, hyökkääjät Tommi Välimaa ja Henri Sandvik sekä maalivahti Jani Hurme.

- Tällä hetkellä ykköstavoitteena on keskushyökkääjän hankinta. Toni Rajalasta odotamme vastausta tiedusteluumme Edmonton Oilersilta, voiko Rajala jatkaa meillä ensi kaudella, täsmentää urheilujohtaja Seppo Hiitelä joukkueen rakentamista.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiBruun

Antti Bruun

9.11.1979 Savonlinna
Tiedot

JaniHurme

Jani Hurme

7.1.1975 Turku
Tiedot

PasiMäättänen

Pasi Määttänen

11.6.1972 Tampere
Tiedot

JuhaPajuoja

Juha Pajuoja

31.3.1967 Tampere
Tiedot

ToniRajala

Toni Rajala

29.3.1991 Tampere
Tiedot

Henri Sandvik

11.3.1987 Nivala
Tiedot

ArtoTukio

Arto Tukio

4.4.1981 Tampere
Tiedot

MiikaWiikman

Miika Wiikman

17.10.1984 Mariestad
Tiedot


Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää