Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves vietti murskajaisia Kraftin kustannuksella

 
Ilves vietti murskajaisia Kraftin kustannuksella

Ilves aloitti sarjakautensa koleassa Ratinassa tutun Tammelan sijasta. Poissa totutusta rosterista olivat ainakin Janne Rossi, Toni Hevonkorpi, Gullit Zolameso, Kalle Kankala ja Ville Pajula. Ei siis helpoimmat lähtökohdat ottelulle.

Joka tapauksessa Ilves aloitti pirteästi ja loi maalipaikkoja kohti Kraftin päätyä. Vain huono viimeistely, -tuuri ja vastustajan veskarin paraatipelastukset pitivät Ilveksen maalisarakkeen nollilla. Klisheenomaisesti 13 minuutilla tapahtui, "jollet itse maalia tee niin vastustaja tekee", tilanne. Vastustajan vikkeläkinttuinen kaveri pääsi vasemmalta puolittaiseen läpiajoon ja sijoitti hyvän laukauksen aivan maalin takanurkkaan. Jos tuohon maaliin mennessä kentällä oli yksi joukkue, Ilves, niin sitä se oli sen jälkeenkin. Ilves hankkiyui parin minuutin sisään 2-1 johtoon illan komeettojen Matti Jokisen ja Miki Sipiläisen osumilla. Ensin Sipiläinen jatkoi vasemmalle laidalle Verneri Uimoselle, joka keskitti maalin eteen tyhjään tilaan Jokiselle. Sipiläinen puolestaan täräytty käsivirheestä tuomitun rankkarin varmasti verkon perukoille. Ilves hallitsi jakosn loppuosaakin mutta tuloksetta.

Toisen jakson alkupuoliskolla sitten Kraftin selkäranka katkesi lopullisesti. Ilves hankkiutui nopeasti neljän maalin johtoon ja kuin pisteenä i:n päälle Kraftilainen hankki punaisen kortin ikävästä jälkipelistä. Ansin Sipiläinen zippasi Eetu Sassilan syötön yli vastaantulleen veskarin. Tämän jälkeen Jokinen aloitii lopullisen shownsa. 4-1 lukemat Sipiläisen läpisyötöstä ja 5-1 maalinedustalta Henri Scheweleffin syötöstä. Maalin jälkeen Kraft helpotti Ilveksen tietä kauden avausvoittoon punaisen kortin saattelemana. Vihulainen huitaisi tilanteen jälkeen Olli Vakkalaa kasvoihin ja avustavan erotuomarin näkemyksen mukaan punainen kortti ja peluri pihalle. Jokinen tekaisi vielä kuudennekin osuman ajassa 68 minuuttia Tommi Malisen loistavasta keskityksestä. Maalia edelsi vastustajan maalivahdin ja puolustuksen kommunikaatiovirhe. 7-1 maalin latasi sitten Jussi Kotilahti. Tilannetta edelsi Aleksi Pylkkösen loistava katko ja syöttö Kotilahdelle vasemmalle, josta mies sijoitti tarkasti alakulmaan. Kraft pääsi vielä kaventamaan yliajalla maalinedushässäkästä jossa Ilveksen mies koski viimeksi palloon.

Tuloksellisesti peli oli hyvä ja kolmen pisteen turvin on hyvä lähteä jatkamaan toiselle kierrokselle Turkuun TuTon vieraaksi. Pelillisesti jäi vielä parannettavaa sillä joukkue hassasi useita maalipaikkoja ja lopussa harhasyöttöjen määrä kasvoi liikaa. Seuraavaksi Ilves matkaa Turkuun ensi perjantaina 6.5. Toivottavasti jokunen pelimies saadaan parsittua kasaan.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää