Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classicille vahvistuksia

 
Classicille vahvistuksia

Classic vahvistuu ensi kaudelle. Uusi pelaajia Classicissa ovat Petri Hakonen, Janne Lamminen, Jami Manninen ja Pekka Nieminen sekä jo aiemmin julkaistut Mikko Leikkanen ja Asser Jääskeläinen. Omien junioreiden esiinmarssi jatkuu vahvana, nyt A-nuorista edustukseen nousevat Jyri Järvinen, Markus Kulmala ja Markus Lehtivuori.

Miesten maajoukkuepelaajia uusista ovat pelaajista Hakonen, Lamminen, Manninen ja Nieminen, jotka edustivat Suomea  viime kuun neljän maan turnauksessa Ruotsin Linköpingissä. Myös Leikkasella on maajoukkuekokemusta. Lehtivuori oli juuri voittamassa Suomelle U19 MM-kultaa yhdessä jo viime kaudella edustuksen mukana olleiden Sami Johanssonin, Nico Salon ja Krister Savosen kanssa. Kansainvälisten vaikutteiden virta Classiciin jatkuu, uusista pelaajista neljä saapuu Sveitsistä.
 
”Olen tyytyväinen joukkueen kokoonpanoon ja siihen millaisia urheilijoita saimme joukkueeseen. Olen päässyt vaikuttamaan  enemmän joukkueen kokoonpanoon kuin viime vuonna. Meillä on hyvä yhdistelmä kokemusta ja nuoria Classic-lupauksia. Vaikka joukossa on Classic Familyyn täysin uusina perheenjäseninä liittyviä pelaajia, voidaan joukkuetta silti pitää hyvin vahvasti Classicin näköisenä” päävalmentaja Ray Backman toteaa.

”Koossa on hyvä todella hyvä joukkue. Tavoitteenamme on kehittyä joka kausi niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Teemme pitkäjänteistä työtä ja joka kaudella tavoitteet ovat korkealla. On hyvä  ottaa huomioon että yli puolet joukkueesta on pitkän linjan Classic-kasvatteja ja näiden lisäksi monella on pitkä ura Classicissa. Joukkue täydentyy mahdollisesti vielä 1-3 pelaajalla” sanoo liigajoukkueen manageri Pasi Peltola.

”Olen kuullut Classicista pelkkää hyvää ja olen erittäin tyytyväinen saapumisestani Tampereella ja Classiciin. Classicilla on selkeä visio  ja se vakuutti minut. Kiinnostus oli alusta asti molemminpuolista” Jami Manninen arvioi syitä miksi valitsi juuri Classicin.
”Siirryin aikoinaan alasarjoista juuri Classiciin ja siltä ajalta on hyvät muistot. Seura on mennyt paljon eteenpäin niinä vuosina kun olen pelannut muualla ja olen aika innoissani haasteesta” kertoo paluun Classiciin tehnyt Pekka Nieminen.

Classic ja Oxdog yhteistyöhön

Classic ja salibandymerkki Oxdog ovat tehneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. 
”Tulimme vakuuttuneeksi uuden merkin huipputeknisistä tuotteista, toiminnan laadusta ja valmiudesta tehdä yhteistyötä Classicin kaltaisen kehittyvän  toimintaympäristön kanssa” kertoo Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola. ”Lisäksi Oxdogin väki tuntee Classicin toimintatavat ja vahvuudet, joten yhteistyötä ei tarvitse aloittaa alusta. Olemme erittäin tyytyväisiä syntyneeseen ratkaisuun” hän jatkaa.
 
”Oxdog on rajusti eteenpäin menevä salibandybrändi, aivan kuten Classickin. Molemmilla on yhtenevät  ajatukset toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.  Oxdogille yhteistyö Suomen parhaan seurabrändin kanssa on erittäin tärkeä ja yhdessä poikkeuksellisen korkealuokkaisten tuotteiden kanssa se antaa Oxdogille erinomaiset eväät sen ensimmäiselle kaudelle” sanoo Marko Sompa Oxdogilta.
       
Classic-miehet, liiga.
Kokoonpano: (tilanne 12.5.2011)

 
Maalivahdit: Eetu Hakkinen,Pekka Nieminen (Koovee),Jussi Viitanen
Puolustajat: Petri Hakonen (Alligator Malans, CH), Jyri Järvinen (A-jun), Asser Jääskeläinen(Jets, CH)),Janne Lamminen (Koovee), Markus Lehtivuori (A-jun.), Nico Salo, Mika Savolainen, Krister Savonen, Matti Vapaniemi.
Hyökkääjät: Teemu Häkkinen, Heikki Hätönen, Teemu Jaakkola, Sami Johansson, Niko Juhola, Markus Kulmala (A-jun.), Jami Manninen (Alligator Malans, CH), Marko Lakanen, Mikko Leikkanen (Jets, CH), Ilkka Mäkipää, Vesa-Matti Virtanen, Lassi Vänttinen, Lassi Ylisiurunen.
 
Valmennus: (täydentyy lähiaikoina)
Päävalmentaja: Ray Backman
Valmentaja: Jussi Lehtinen
Valmennuskonsultti: Rauno Korpi

Classicin tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandy Club Classic - logo

Classic - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ray Backman

23.7.1974
Tiedot

Pasi Peltola

4.10.1970
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää