Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuusi pelaajaa vaihtaa Classicin Kooveen naisten liigajoukkueeseen

 
Kuusi pelaajaa vaihtaa Classicin Kooveen naisten liigajoukkueeseen

Kooveen naisten liigajoukkueeseen siirtyy tänä keväänä ennätysmäärä pelaajia paikalliskilpailija Classicista. Classicin Emma Rantanen, Annastiina Intala, Viivi Ahola, Siru Torkki ja Kristiina Sirviö pelaavat ensi kaudella Kooveessa. Vahvistuksiin kuuluu myös lähes 100 liigan runkosarjaottelua Classicissa pelannut Mia Miesmäki, joka palaa neljän kauden tauon jälkeen liigakentille. Viime kauden kooveelaisista yhdeksän on varmuudella mukana myös ensi kaudella. Yleisilmeeltään joukkueesta on tulossa nuori ja nälkäinen. Kokoonpanoon on nimeämättä vielä noin kuusi kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti.

Vahvistuksista kokenein on Mia Miesmäki, 24. Classicissa pelatut Viisi liigakautta ja 92 runkosarjaottelua tuottivat tehopisteet 11+14. Valmennuksen mukaan Miesmäki pelaa älykästä salibandya. Myös tekniikka on kunnossa, ja laukaus lähtee sopivan paikan tullen vihaisestikin. Miesmäkeä itseään tuleva kausi hieman jännittää. Hän kokee lähtevänsä kauteen haastajana.
- Tunnelmat ovat melko odottavat. Lähden haastamaan itseäni ja katson, mihin minusta enää on pelaajana. Paljon on tekemistä fysiikan ja tekniikan kanssa, saati näiden yhdistämisessä kovaan liigavauhtiin. Kun yleensä juniorit haastavat vanhempia peliajan suhteen, niin omalla kohdallani on toisin. Nautin ennen kaikkea mukavasta tekemisestä ystävien kanssa, niin pelaamisesta kuin harjoittelustakin. Näin tottumattomalle ensimmäiset fysiikkaharjoitukset ovat olleet yllättävän rankkoja, mutta onneksi kausi on vasta alussa.

Emma Rantanen, 20, ja Viivi Ahola, 19, olivat mukana viimeisimmässä B-maajoukkueessa Eerikkilän leirillä. Rantanen on urheilullinen ja taitava pelaaja, jolta voidaan odottaa paljon tulevalla kaudella. Aholaa valmennus kehuu pelinrakentajaksi, joka pystyy oveliin ratkaisuihin ja tiukkoihin vetoihin. Siru Torkki, 21, on todellinen joukkuepelaaja, joka omaa hyvän pelisilmän ja taitavat kädet. Myös juonikkuutta löytyy. Kristiina Sirviö, 21, liikkuu valmennuksen mielestä hyvin, pelaa tilanteet loppuun saakka ja on hyvällä tavalla röyhkeä pallon kanssa.

Annastiina Intala, 18, on synnynnäinen maalintekijä, joka hakee ahnaasti maalipaikkoja ja myös päättää niitä tehokkaasti. Kehitysnäkymät ovat loistavat, mitä tukee myös terve kunnianhimoisuus.
- Toivon hyvää joukkuehenkeä - ja tietenkin, että pelataan hyvin ja yllätetään. Itse olen kehityshaluinen ja kunnianhimoinen pelaaja, joka haluaa voittaa. Eniten nautin voiton tunteesta ja siitä, kun tekee jotakin huikeeta ja hienoo kentällä, Intala sanoo.

Paljon potentiaalia

Yhteisiä lajiharjoituksia uudistuneen joukkueen kanssa on takana vasta vähän, ja joukkueen kasaaminenkin on vielä vauhdissa. Päävalmentaja Jani Perkonmäki on kuitenkin tyytyväinen tähän mennessä näkemäänsä.
- Uudet pelaajat tuovat joukkueeseen lisää teknistä osaamista. Liike on myös hyvää ja pelikäsitys kohdallaan. He sopivat hyvin uudistuneeseen ilmeeseemme. Yhdessä joukkueessa jatkavien pelaajien kanssa saamme aikaan monipuolisen tulevaisuuden joukkueen.

Uutena valmentajana taustatiimiin liittynyt Hanna Palomäki kiittelee pelaajien asennetta kauden ensimmäisissä harjoituksissa. Kokenut Palomäki oli vielä kevättalvella joukkueen riveissä pelaajana.
- Tekeminen on keskittynyttä, ja siitä paistaa halu tehdä asiat hyvin ja mielellään vielä vähän paremmin. Uudet pelaajat tuovat meille myös ison kasan taitoa, mikä on luonnollisesti erittäin tervetullutta.

Kooveen naisten viime kauden joukkueesta yhdeksän on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta. Maalivahteina jatkavat Tanja Henttinen ja Sonja Mäkinen. B-maajoukkueen leiriryhmään kuuluva Tiina Lehto jatkaa Kooveessa, kuten myös alle 19-vuotiaiden maajoukkueen portteja kolkuttelevat Outi Mikkola ja Milla Vähälä. Elina Mäntylä sekä juniorit Juulia Lintula, Ilona Huhtala ja Essi Kolppo jatkavat myös hyviä esityksiään joukkueessa.

SOPIMUSTILANNE 22.5.2011

Tanja Henttinen (mv)
Sonja Mäkinen (mv)
Viivi Ahola (Classic)
Ilona Huhtala
Annastiina Intala (Classic)
Essi Kolppo
Tiina Lehto
Juulia Lintula
Mia Miesmäki (Classic, 2-div.)
Outi Mikkola
Elina Mäntylä
Emma Rantanen (Classic)
Kristiina Sirviö (Classic)
Siru Torkki (Classic)
Milla Vähälä

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää