Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia

 

Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia


Lentopalloilun miesten mestaruusliigassa pelaa Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2011-2012. Jatkosopimuksen Isku-Volleyn kanssa ovat solmineet  yleispelaajat Tuomas Tihinen ja Matti Ollikainen, keskitorjujat Sauli Silpo ja Sauli Sinkkonen sekä libero Tommi Roininen. Lisäksi joukkueessa jatkavat hakkuri Ville Louhela ja yleispelaajat Markus Kauppinen ja Oskar Muurinen.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy keskitorjuja Sten Kruuda. Sten Kruuda pelasi viime kaudella Akaa-Volleyssa. Sitä ennen hän on pelannut SM-liigaa Valkeakosken Isku-Veikoissa ja Vammalan Lentopallossa.

Isku-Volley etsii joukkueeseen vielä ainakin passaria. Todennäköisesti tuleva ykköspassari löytyy viime kauden tapaan ulkomailta.  Viime kauden ykköspassari, yhdysvaltalainen Kawika Shoji sai Isku-Volleysta toivomansa ponnahduslaudan Euroopan kentille ja on tehnyt sopimuksen saksalaisen SCC Berlinin kanssa.

Lisäksi joukkueen harjoitusvahvuudessa ovat ainakin Niilo Sointu ja Peetu Viitala. Sointu ja Viitala pelaavat todennäköisesti pääasiassa Mäntän ValoVolleyssa, jonka kanssa Isku-Volleylla on farmisopimus.

Kansainvälisiä vastustajia luvassa myös harjoituskaudella

Tulevalle kaudelle on  luvassa on paljon haasteita. Mestaruusliigaa pelataan tulevalla kaudella kolminkertainen runkosarja, mikä tietää kullekin joukkueelle 33 ottelua runkosarjassa. Lisäksi Isku-Volley pelaa myös Euroopan cupien toiseksi korkeimmassa sarjassa, CEV-cupissa. CEV-cupin paikka tietää joukkueelle vähintään neljää kovatasoista euro-ottelua.

Kansainvälisiä vastustajia on luvassa myös harjoituskaudelle. Venäjän pääsarjajoukkue Fakel Novyi Urengoi leireilee Suomessa elokuun alussa, jolloin joukkueet pelaavat harjoitusotteluita. Isku-Volley osallistuu myös perinteiseen Pietarin kansainväliseen turnaukseen 23.8.-28.8.

Isku-Volley 2011-2012
Markus Kauppinen, 2v. sopimus
Sauli Sinkkonen, 2v. (ulkomaan pykälä)
Tuomas Tihinen, 1 v. (ulkomaan pykälä)
Oskar Muurinen, 2v.
Ville Louhela, 2v.
Sauli Silpo, 1v.
Matti Ollikainen, 1v.
Tommi Roininen, 1v. (ulkomaan pykälä)
Sten Kruuda, 1+1

Päävalmentaja Jussi Heino
2-valmentaja Marko Järvenpää
Fysiikkavalmentaja Pekka Niemi
Joukkueenjohtajat Juha Salmela ja Timo Kivi

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Matti Ollikainen

1980
Tiedot

Tommi Roininen

1984
Tiedot

Sauli Silpo

9.4.1983
Tiedot

Sauli Sinkkonen

14.9.1989
Tiedot

Tuomas Tihinen

26.12.1979
Tiedot


Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää