Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia

 

Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia


Lentopalloilun miesten mestaruusliigassa pelaa Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2011-2012. Jatkosopimuksen Isku-Volleyn kanssa ovat solmineet  yleispelaajat Tuomas Tihinen ja Matti Ollikainen, keskitorjujat Sauli Silpo ja Sauli Sinkkonen sekä libero Tommi Roininen. Lisäksi joukkueessa jatkavat hakkuri Ville Louhela ja yleispelaajat Markus Kauppinen ja Oskar Muurinen.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy keskitorjuja Sten Kruuda. Sten Kruuda pelasi viime kaudella Akaa-Volleyssa. Sitä ennen hän on pelannut SM-liigaa Valkeakosken Isku-Veikoissa ja Vammalan Lentopallossa.

Isku-Volley etsii joukkueeseen vielä ainakin passaria. Todennäköisesti tuleva ykköspassari löytyy viime kauden tapaan ulkomailta.  Viime kauden ykköspassari, yhdysvaltalainen Kawika Shoji sai Isku-Volleysta toivomansa ponnahduslaudan Euroopan kentille ja on tehnyt sopimuksen saksalaisen SCC Berlinin kanssa.

Lisäksi joukkueen harjoitusvahvuudessa ovat ainakin Niilo Sointu ja Peetu Viitala. Sointu ja Viitala pelaavat todennäköisesti pääasiassa Mäntän ValoVolleyssa, jonka kanssa Isku-Volleylla on farmisopimus.

Kansainvälisiä vastustajia luvassa myös harjoituskaudella

Tulevalle kaudelle on  luvassa on paljon haasteita. Mestaruusliigaa pelataan tulevalla kaudella kolminkertainen runkosarja, mikä tietää kullekin joukkueelle 33 ottelua runkosarjassa. Lisäksi Isku-Volley pelaa myös Euroopan cupien toiseksi korkeimmassa sarjassa, CEV-cupissa. CEV-cupin paikka tietää joukkueelle vähintään neljää kovatasoista euro-ottelua.

Kansainvälisiä vastustajia on luvassa myös harjoituskaudelle. Venäjän pääsarjajoukkue Fakel Novyi Urengoi leireilee Suomessa elokuun alussa, jolloin joukkueet pelaavat harjoitusotteluita. Isku-Volley osallistuu myös perinteiseen Pietarin kansainväliseen turnaukseen 23.8.-28.8.

Isku-Volley 2011-2012
Markus Kauppinen, 2v. sopimus
Sauli Sinkkonen, 2v. (ulkomaan pykälä)
Tuomas Tihinen, 1 v. (ulkomaan pykälä)
Oskar Muurinen, 2v.
Ville Louhela, 2v.
Sauli Silpo, 1v.
Matti Ollikainen, 1v.
Tommi Roininen, 1v. (ulkomaan pykälä)
Sten Kruuda, 1+1

Päävalmentaja Jussi Heino
2-valmentaja Marko Järvenpää
Fysiikkavalmentaja Pekka Niemi
Joukkueenjohtajat Juha Salmela ja Timo Kivi

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Matti Ollikainen

1980
Tiedot

Tommi Roininen

1984
Tiedot

Sauli Silpo

9.4.1983
Tiedot

Sauli Sinkkonen

14.9.1989
Tiedot

Tuomas Tihinen

26.12.1979
Tiedot


Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää