Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SM-kiertueen osakilpailut päättyvät Tampereelle

 

SM-kiertueen osakilpailut päättyvät Tampereelle


Pareilla viimeinen mahdollisuus hankkia paikka SM-finaaleihin

Beach Volleyn SM-kiertue BMW Pro Tour päättyy osakilpailuiden osalta tänä viikonloppuna Tampereelle. Takana on kolme osakilpailua Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Seuraavaksi on vuorossa huomenna starttaava Tampereen osakilpailu. SM-mitalit laitetaan jakoon Helsingin finaaleissa 5-7.8.

Tampereen osakilpailusta on tulossa huippujännittävä, sillä monilla pareilla on panoksena paikka Helsingin finaaleissa. Miehistä finaaliin etenee kymmenen parasta paria ja naisista kuusi.

Miesten puolella mukana on kaikkien kolmen osakilpailun voittajat, Viron ykköspari ja koko muu Suomen rankingkärki. Suurimmat ennakkosuosikit ovat avausosakilpailun Kuopiossa näytöstyyliin voittaneet, viime kesän Suomen mestari Pekka Seppänen ja lentopallomaajoukkueen libero Pasi Hyvärinen.

Vastus tulee kuitenkin olemaan hurjan kova, sillä esimerkiksi viime viikonloppuna voittoa juhlineet kaksinkertaiset Suomen mestarit Toni Vahela ja Timo Haavisto ovat parantaneet peliään turnaus turnaukselta ja tulevat varmasti Tampereelle taas entistä kovempina. Viron ykköspari on varmasti vahva ja huikean kesän, tähän mennessä jokaisessa finaalissa, pelanneet Ilari Sivonen ja Ville Heiskanen tulevat varmasti olemaan kovia myös Tampereella. Kaikkiaan Tampereella tehtiin osanotto ennätys tämän vuoden Tourilla, kun mukaan ilmoittautui peräti 40 paria.

Myös naisissa mielenkiintoa riittää, sillä kaksi osakilpailua voittaneet ja Lahdessa toiseksi tulleet Riikka Lehtonen ja Taru Lahti saavat kaikkien Suomen huippujen lisäksi jälleen kovia haastajia ulkomailta. Virosta mukana on peräti kolme paria, mukaan lukien kahden edellisosakilpailun finaalissa pelanneet Maarja Kerner ja Kadri Puri. Kaksikko on ainut, jonka voittotilasto Lehtosta ja Lahtea vastaan on plusmerkkinen.

Pareja on ilmoittautunut Viron lisäksi mukaan Venäjältä, Latviasta ja Norjasta. SM-finaaleihin ei voi selviytyä kuin suomalaispareja, joten myös taistelu rankingin kuuden kärjen sijoituksista käy kuumana.

Tampereen pääkenttä sijaitsee Tullintorilla ja sivukentät Pyynikillä. Turnaus alkaa totuttuun tapaan perjantaina, jolloin karsitaan pääsarjaan etenijät ja pelataan myös ensimmäiset pääsarjan kierrokset. Lauantaipäivänä otteluita riittää aamusta iltaan ja sunnuntai huipentuu jälleen sijoitusotteluihin. 

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle
BMW Beach Volley Pro Tour seuraavaksi Tampereella

BMW Beach Volley Pro Tour seuraavaksi Tampereella

Tampere päättää neliosaisen BMW Beach Volley Pro Tourin.

Lue lisää