Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves vei Tampereen herruuden

 

Ilves vei Tampereen herruuden


Ilves isännöi kauden toista paikallisottelua TPV:tä vastaan. Yleisöä odotettiin paikalle 2000 ja se myös saatiin. Ilma oli kaunis ja vaikka kyseessä oli arkiottelu jonoja lippuluukuille syntyi. Mitä mainioimmat asetelmat kuumalle paikalliskamppailulle.

Ottelu alkoi hienokseltaan Ilveksen hallitessa kenttätapahtumia. Nokikkain vastustajan maalivahdin kanssa olivat Scheweleff ja Sipiläinen. Jo fraasiksi kulunut sanonta piti jälleen paikkansa. Jollet itse tee niin vastustaja tekee. Löysästi keskialueella puolustettu tilanne pääty Juuso Ollikaisen maaliin. Tilanteeseen ei menty keskialueella täysillä vaan vastustaja pääsi rakentelemaan hyökkäyksen rauhassa ja oikealta boksin kulmalta suuntautunut veto löysi tiensä tarkasti alakulmaan. Ilveksellä ei pelissä hätää ollut vaan se rakenteli maltilla tilanteita kohti Punakoneen maalia. 35 minuutin kohdalla Scheweleff pujotteli itsensä vapaaseen maalintekopaikkaan mutta veto osui pystypuuhun. Ensimmäisenä paikalle ennätti Sipiläinen joka sai putata pallon vapaasti verkon perukoille. Tauolle mentiin lisämaaleja näkemättä tasatuloksessa.

Toinen jakso alkoi Ilveksen hallinnassa niin ikään. Ilves haki vimmatusti johto-osumaa. Kova yritys palkittiin vajaan tunnin pelin kohdalla, kun jälleen kentän maestroksi noussut Scheweleff tuikkasi takatolpalta Kalle Kankalan syötön sisään. Pikku hiljaa tuosta maalista ottelun taso laski ja tempo hidastui. Ikään kuin molemmat joukkueet olisivat olleet tyytyväisiä tulokseen. Ilves yritti pitää omaa pelitempoa yllä vaihtamalla tuoreita jalkoja kirmaamaan viheriölle. Vaihdot onnistuivat, kun kaksi vaihdosta sisään tullutta pelimiestä katkaisi lopullisesti TPV:n pyristelyn. Ilveksen juniori Aleksi Pylkkönen latasi komeasti maalin Matti Jokisen pystysyötöstä. Maali oli Pylkkösen ensimmäinen miesten sarjassa. Loppu kymmenminuuttinen oli pelkkää kosmetiikkaa ja Ilves vei 3-1 lukemin toisenkin derbyn kotiin. 

Yleisömäärä ilmoitettiin ottelussa alakanttiin. Oikea ja tarkistettu luku on 2713. Mukana ei ollut aluksi kaikkia lippuvihkoja. Lipunmyynnistä tuli kritiikkiä vaikka Ilves oli avannut neljä myyntipistettä. Toimijoita laitettiin lisää jopa kadulle myymään lippuja. Toki tästäkin on syytä ottaa opiksi tulevia paikallismatseja silmällä pitäen.

Seuraavaksi Ilves saa vieraita Tikkurilasta paikallisen Pallo Seuran muodossa. Ottelu pelataan jo tulevana lauantaina klo 16:00 Tammelassa. Tervetuloa!

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää