Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV tasapeliin Innolan ja tolppien turvin

 

TPV tasapeliin Innolan ja tolppien turvin


Tolpat ja maalivahti Ilkka Innolan tärkeät torjunnat varmistivat TPV:lle tasapelin Järvenpään Palloseuraa vastaan ottelussa, jonka molemmat maalit nähtiin jo pelin alussa.

TPV aloitti ottelun joukkueista vahvemmin ja hallitsi avausjaksoa, vaikka vastahyökkäyksiin turvautuneet vieraat loivatkin parempia tekopaikkoja. Joukkueen pelin taso laski kuitenkin koko ajan. Mitä pidemmälle pelikello kävi, sitä heikommaksi kotijoukkueen peli meni.

JäPS kävi iskemässä ensimmäisen maalin. Joukkue turvautui pelkästään pystypalloihin, ja niillä se onnistui useampaan otteeseen murtamaan TPV:n paitsioansan.

Ensimmäinen onnistuminen tuotti tulosta, kun Oskari Partonen pääsi läpi puolustajien jäätyä viittoilemaan paitsiota, kiersi vastaantulevan Innolan ja sijoitti tyhjiin 0-1.

Maali ei vielä näyttänyt kotijoukkueen kannalta ratkaisevan pahalta, sillä joukkueella oli otetta. Se nousikin tasoihin vain viisi minuuttia edellisestä. Sergei Korsunov pelasi sivuvaparista laukaisupaikan Jari Nikkilälle, jonka kovaa kutia maalivahti ei onnistunut liimaamaan. Sami Kriikkula oli terävänä paikalla ja iski paluupallon sisään. Peliä oli takana vartti.

Vaikka TPV pyöritti peliä näennäisesti, sai joukkue olla lopulta tyytyväisempi tasatilanteeseen tauolle lähdettäessä. Avausjakson loppupuolella niin puolesta kentästä läpi päässyt Joni Ollila kuin maalintekijä Partonen pääsivät nokikkain Innolan kanssa. Ollila sijoitti tolppaan, Partosen yrityksen pysäytti Innolan komea jalkatorjunta.

Toisella jaksolla TPV:n pelinrakentelusta ei tullut enää mitään. Jos jo avausjaksolla sitä oli vaivannut hitaus, mikä antoi JäPS:lle aikaa ryhmittäytyä tiiviiseen puolustukseen, ei toisella jaksolla napsahtaneet enää syötötkään kohdalleen.

Pelin yleiskuva toisella jaksolla oli erittäin sekava, mutta jälleen paremmat ratkaisupaikat tulivat vieraille. Innola torjui mainiosti, ja pelin viimeisillä hetkillä Joni Norring kolisutti tolppaa vapaapotkusta.

Molempien joukkueiden valmentajat olivat silti tyytyväisiä pisteeseen.

- Ollaan tyytyväisiä tähän, koska meillä on ollut vaikeaa viime aikoina ja paljon loukkaantumisia. Tämä oli meiltä ihan hyvä peli, JäPS:n Tuomo Kivimäki totesi.

- Tämä peli olisi voitu hävitäkin. Keskialueelta puuttui meiltä tänään pallonriistäjä ja siinä oltiin vaikeuksissa. Välillä myös liike oli huonoa, TPV:n Mourad Seddiki näki.

Harmillista TPV:n kannalta oli Sami Kriikkulan keräämät kaksi hieman turhaa varoitusta pelissä. Näiden vuoksi mies tuli ulosajetuksi loppuhetkillä ja on siten seuraavaksi pelikiellossa.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää