Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten edustus päätti harjoitukset niukkaan voittoon

 

Naisten edustus päätti harjoitukset niukkaan voittoon


Kun naisten liigajoukkueiden ottelussa vihelletään kolme rangaistuslaukausta ja yli 20 minuutin edestä jäähyjä, ovat yleensä joko pelaajat tai tuomarit käyneet ylikierroksilla. IFT:n naisten päätösottelussa pilli soi herkästi, mutta saatiinpahan harjoitella kaikkia mahdollisia erikoistilanteita. Erikoistilanteet hyödynsi paremmin SPV, mutta naisten edustus vei värikkään ottelun maalein 4-3 (0-1, 3-0, 1-2).

SPV sai yrittää maalia rangaistuslaukauksesta kahdesti. Viime kauden kooveelainen Reetta Korkki onnistui omassa yrityksessään, kun pallo lipui torjunnasta maaliin. Toisessa tilanteessa Koovee-vahti Sonja Mäkinen veti tyylikkäästi pidemmän korren. Kooveen rankkarista ei maalia syntynyt, mutta sitä seuranneen ylivoiman aikana joukkueen kuopus Juulia Lintula (kuvassa vihreässä paidassa) täräytti jo totuttuun tapaan pallon maaliin. Lintula on tehnyt pakin paikalta maalin tähän mennessä kaikissa kauden harjoitusotteluissa. Viime kaudella Lintula pelasi kolme liigaottelua tehoin 1+1.

Rankkarimaalin lisäksi myös SPV:n ensimmäinen maali syntyi erikoistilanteesta, kun kooveelainen istui korkeasta mailasta vihellettyä viisiminuuttista. Tamperelaisten tasakentällisillä syntyneistä maaleista vastasivat Annastiina Intala, Emma Rantanen sekä turnauksessa näyttöjä valmennukselle antanut Sane Aaltonen.

Liigaan nousseessa SPV:ssä kiinnostivat myös entiset kooveelaiset. Korkin lisäksi kentällä nähtiin muutama kausi sitten Tampereella pelannut Anna Nylund. Tilastomerkintöinä kirjattiin neljä jäähyminuuttia. Satu Vuoti ei ollut Kooveeta vastaan torjuntavuorossa.

Nyt väännetään ruuvia - liiga-avaus Kaukajärvellä 24.9.

Ote pelistä vaihteli joukkueelta toiselle. Yleisölle tarjottiin runsaasti viihdettä, mutta parempiakin pelejä on Kaukajärvellä nähty. Kuten tilastoistakin voi havaita, Kooveen naiset olivat parhaimmillaan ottelun keskivaiheilla.
- Peli oli täysin hallussa aina, kun pystyimme pelaamaan sitä kuuluisaa omaa peliä. Numeroista tuli lopulta turhankin tiukat. Nyt on härkäjakso takana ja ansaitut lepopäivät edessä. Niiden jälkeen ruuvia kiristetään niin, että sarja-avauksessa ollaan iskussa, päävalmentaja Jani Perkonmäki lupaa.

Perjantain harjoitusvuorolla naisten edustus pelaa 1-divisioonan Steelersia vastaan. Lauantaina matkustetaan yhdessä miesten edustuksen kanssa Helsinkiin Tapanilan Erän vieraaksi. Naisten liiga starttaa Kaukajärvellä tuplana, kun 24. syyskuuta vieraaksi saapuu Tiikerit ja heti seuraavana päivänä Indians. Molemmat ottelut alkavat kello 15.45.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää