FC Jazz kaatui jälleen Ilveksen käsittelyssä

Paljon oli jälleen pelissä, kun Ilves sai Porista vieraita FC Jazzin muodossa. Ilveksen oli otettava pakkovoitto jälleen mikäli mielii sarjan kakkospaikasta taistella. Tai lähinnä pitää nousuhaaveet omissa käsissään.

Ottelu alkoikin Ilveksen hallinnassa mutta parissa hyvässä paikassa ratkaisu hyytyi. Hyökkäyspäässä puuttui jonkinlainen peli-idea. Avopaikassa lähdettiin vielä syöttämään omille ja taas toistepäin - pusketiin läpi, kun olisi ollut aika syöttää. 18 minuutin kohdalla FC Jazz sai vapaapotkun 30 metrin kohdalta. Pallo pelattiin boxiin jossa päineen väliin enätti hyvää syksyä pelaava Sekou Konate. Molemmilla joukkueilla oli malin jälkeen mahdollisuus pariinkiin osumaan mutta viimeistely ontui. Tauolle mentiin 0-1 Jazz-johdossa.

Toiselle jaksolle marssi päättäväinen Ilves. Ensimmäinen maali nähtiin, kun jaksoa oli pelattu viisi minuuttia. Maali syntyi Jari Niemen vasemmasta lapikkaasta 20 metristä aivan maalin oikean tolpan juureen. Maaliin esityön teki Henri Scheweleff. Vain vajaa vartti edellisestä niin ex-tamperelaisvahti Jyri Nieminen sai kaivaa palloa jälleen maalista. Tällä kertaa asialla oli itse Scheweleff. Hema täräytti 17 metristä lähteneen vaparin poikkipuun kautta vastustamattomasti FC Jazz -maaliin. Maali oli samalla pelin voittomaali sillä Ilves korjasi tärkeät pisteet jälleen itselleen. Kyseessä oli Ilveksen neljäs peräkkäinen voitto joka on samalla kauden ennätys.

Illan erikosuus oli, että Joonas Laurikainen pelasi vastustajien riveissä. Palloliiton tulospalvelun keltaisten korttien mukaan pelaajan olisi pitänyt huilata korttitilin täyttymisen vuoksi. Palloliiton sivuilla oli ennen Ilves ottelua Laurikaisella seitsemän keltaista korttia. Ensimmäisestä neljästä kortista tulee huili jonka jälkeen huilataan kolmen keltaisen jälkeen. Seitsemännen korttinsa mies sai Jazzin edellisessä pelissä. Mies sai Ilves pelissä niin ikään keltaisen kortin joten mielenkiintoiseksi menee, koska mies tilinsä nollaa. Tilanne olisi ollut myös mielenkiintoinen, jos FC Jazz olisi voittanut tai pelannut tasan. Olisiko peli päättynyt kabineteissä Ilveksen eduksi joka tapauksessa. Mene ja tiedä.

Ilves kohtaa seuraavaksi kotonaan LoPan joka on myös äärettömän kovassa syysvireessä. Joukkue sai mm Kalle Multasen (Haka / PoPa) loppukaudeksi riveiinsä. Kalle onkin paukuttanut kahdessa pelaamassaan ottelussa neljä maalia. Ottelu pelataan Tammelassa sunnuntaina 25.9. klo 15 alkaen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere

Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.