Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen pistetili auki lauantaina - ei armoa TP-Kaarlelle

 

Ilveksen pistetili auki lauantaina - ei armoa TP-Kaarlelle


Ilves FS aloitti Futsal-Liigan tappiolla ja toista ei heti perään haluta. Lauantain kotiavauksessa vastaan asteleva TP-Kaarle joutuu todella vaikeaan paikkaan, sillä koko Ilves-joukkue haluaa takaisin voittokantaan vaikka väkisin ja mitään ei tulla säästelemään kotiareenalla.

Hallitsevan mestarin sarja-avaus ei mennyt täysin suunnitelmien mukaisesti, sillä Sievi Futsal oli kotikentällään maalin verran tehokkaampi ja vei kaikki kolme pistettä. Ilves-joukkue on joutunut odottamaan koko maajoukkuetauon ajan malttamattomana seuraavaa ottelua, jolloin paluu voittokantaan on mahdollista.

Ilveksen kauden avanneessa Sievi ottelussa Ilves oli hallitsevampi osapuoli, mutta Sievi tehokkaampi. Ilves onnistui luomaan vastustajaansa enemmän maalintekopaikkoja, mutta pienehköllä Sievin kotikentällä maalinteko ei maistunut. Lauantaisessa TP-Kaarle -ottelussa Ilves pääsee pelaamaan tutulla kotiareenallaan ja joukkueen tavoitteena on pelkästään voitto.

Ilvestä vastaan astelee TP-Kaarle Kokkolasta, joka on ehtinyt pelata jo kaksi sarjapeliä. Myös TP-Kaarle kärsi vieraissa tappion Sievi Futsalia vastaan, mutta voitti kotiottelussa sarjanousija Loiskeen maalilla 4-3. Loiske johti ottelua kolmeen otteeseen, mutta Kaarle nousi joka kerta tasoihin ja kokeneen Niko Kalliokosken tehoilla lopulta ohitse asti.

Ilveksen ensimmäisestä sarjapelistä on ehtinyt kulua jo kolme viikkoa, mutta joukkue pääsi hakemaan pelituntumaa keskiviikkona pelatussa Futsal Cupin ottelussa, jossa vastassa oli Futsal Kakkosta pelaava KaDy II. Ilves voitti vierasottelun lukemin 1-7 ja maalintekijöitä löytyi leveältä rintamalta: nuori lupaus Raimo Sokka iski kaksi maalia ja yhden maalin onnistujia olivat Jarno Majamaa, Antti Teittinen, Joni Pakola, Antti-Petteri Mäkinen ja Jaakko Laitinen.

Lauantaisesta kohtaamisesta on ennakkoon luvassa tiukkaa puolustustaistelua TP-Kaarlelta ja ottelun hallintaa Ilvekseltä. Ottelun yhdeksi ratkaisukysymyksistä nouseekin, miten Ilves onnistuu lauantaina maalinteossa. Pysyvätkö keskiviikkona auenneet maalihanat avoimina vai onnistuuko TP-Kaarle puolustamaan hallitsevan mestarin nurin. Yksi asia on kuitenkin selvää, tappion viime pelissä kärsinyt Ilves FS ei tule antamaan yhtään armoa TP-Kaarlelle kotisalissaan.

La 29.10. Ilves FS - TP-Kaarle klo 15:00 Spiral-halli

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää