Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uudistuneet Maxit haastavat Ilveksen sunnuntaina

 

Uudistuneet Maxit haastavat Ilveksen sunnuntaina


Ilves FS pelaa kaksi kotiottelua Futsal-Liigassa tulevana viikonloppuna. Lauantaina Spiral-hallille saapuu TP-Kaarle Kokkolasta ja sunnuntaina vastassa on rakas paikallisvastustaja Mad Max Valkeakoskelta. Kausi 2011-2012 onkin paikalliskamppailu-mielessä erityinen Pirkanmaalaisille futsal-faneille, sillä Futsal-Liigassa pelaa neljä lähiseutujen joukkuetta: Ilves FS ja ACE Tampereelta, Mad Max Valkeakoskelta ja Loiske Sääksjärveltä.

Spiral-hallilla nähdään tänä kautena monta mielenkiintoista paikalliskamppailua. Nuorennusleikkauksen kokenut Sääsksjärven Loiske teki paluun Futsal-Liigaan, toinen tamperelaisjoukkue ACE nousi ensimmäistä kertaa liigaan ja Valkeakosken Mad Max on kokenut suuria muutoksia.

Ilves on joukosta ennakkoon kovin ja lähteekin jokaiseen paikallisotteluun ennakkosuosikkina. Paikallisotteluiden henkeen kuuluu kuitenkin taistelu loppuun asti, eikä Ilvekselle anneta mitään ilmaiseksi. Ilveksen kotiluolasta, Spiral-hallilta, ei kyllä toisaalta ole mitään ollut ilmaisesti jaossakaan.

Ensimmäisenä kotiluolaan paikallisvastustajista astelee sunnuntaina Mad Max, joka on uusinut joukkojaan jälleen kerran. Joukkue on käynyt läpi useita myllerryksiä vuonna 2006 voitetun suomenmestaruuden jälkeen. Tällekin kaudelle on laitettu valmennuskuviot täysin uusiksi ja pelaajia on sekä lähtenyt että tullut.

Lähtijöitä ovat olleet maajoukkuemaalivahti Juha Ojanperä, joka siirtyi kesällä Ilves-leiriin ja opiskelut Tampereen teknillisellä yliopistolla aloittanut Juhana Jyrkiäinen, joka siirtyi pelaamaan toiseen paikallisvastustajaan, ACE:en. Tilalle Maxit ovat haalineet pelaajia sekä WFT:stä että KylVe:sta. Maxien nykyinen pelaajaryhmä onkin sekoitus kokeneita liigajyriä ja näyttämisen haluja puhkuvaa nuoruutta.

Maxien alkukauden otteluohjelma on ollut vaikea. Joukkue on pelannut kaksi peliä ennen viikonlopun koitoksia ja hävinnyt molemmat. Vieraissa Maxit hävisivät viime vuoden kolmoselle GFT:lle puhtaasti 9-0 ja kotona tuli tappio viime vuoden hopeajoukkue KaDy:a vastaan luvuin 2-4. Maxeillä on tulevana viikonloppuna todellinen paikalliskiertua, sillä joukkue kohtaa lauantaina vieraissa Loiskeen ja sunnuntaina vastassa on hallitseva mestari Ilves FS.

Ilveksen kausi alkoi vieraspelissä Sievi Futsalia vastaan tappiolla ja joukkue hakee paluuta voittokantaan viikonloppuna. Lauantain TP-Kaarle -ottelussa Ilves on selkeänä ennakkosuosikkina, mutta sunnuntain paikalliskamppailussa voidaan puhua vain pelkästä ennakkosuosikista.

Tilastojen valossa Ilves on viime vuosina ollut otteluparissa niskan päällä, mutta vain hieman. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti. Harjoitusottelussa Ilves haki maalin voiton 2-3 Valkeakoskelta, mutta ensimmäisessä liigakohtaamisessa pisteet tasattiin luvuin 3-3. Kotiareenallaan Ilves sentään hoiti homman selkeämmin 5-2 voitolla.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen harjoitusottelussa. Syyskuussa pelatussa kamppailussa Ilves oli selkeästi omaa luokkaansa luvuin 1-6, mutta Maxit olivat silloin vasta aloittaneet futsal-harjoittelun.

Vaikka molemmilla joukkueilla on lauantaina ottelut, ei se tule sunnuntaina painamaan jaloissa. Paikallisottelut sytyttävät aina pelaajat antamaan kaikkensa, eikä Pirkanmaan herruudesta luovuta helpolla! Tervetuloa kannustamaan Ilves voittoon paikallisottelussa!

Su 30.10. Ilves FS - Mad Max klo 15:00 Spiral-hallilla.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää