Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves sopimukseen huippujuniorin kanssa

 

Ilves sopimukseen huippujuniorin kanssa


Gullit Zolameso allekirjoitti pitkän sopimuksen

Ilves on solminut pitkän sopimuksen hyökkääjälupaus Gullit Zolameson kanssa. Gullitin sopimus kattaa kaudet 2012, 2013 ja 2014. Jo viime kaudella Gullit osoitti olevansa tärkeä pelaaja Ilvekselle ja tulevina vuosina hänen roolinsa tulee kasvamaan entistäkin suuremmaksi.

Viime kausi päättyi Gullitin osalta ennen aikojaan loukkaantumisen vuoksi, mutta vamma on parantunut hyvää tahtia ja kovalla kuntoutuksella poika tulee todennäköisesti kuntoon kevään aikana.

Edustus Oy:n toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kuvailee Gullitin sopimusta merkittäväksi:

- Gullit on erittäin merkittävä palanen seuran pyrkiessä strategiansa mukaisiin tavoitteisiin.  Hän pystyy omalla henkilökohtaisella osaamisellaan ratkaisemaan otteluita ja uskon, että kuntouduttuaan loukkaantumisestaan, hän tulee tekemään todella kovaa jälkeä.  Toivon ja luotan siihen, että Gullit tulee omalla panoksellaan auttamaan Ilvestä saavuttamaan tavoitteensa ja samalla me Ilveksessä pystymme auttamaan Gullittia kehittymään ja saavuttamaan omat tavoitteensa.

Gullitin sopimus edustaa hyvin seuran linjaa, jossa joukkueen rungon muodostavat Ilveksen omat kasvatit. Toki Gullitin tapauksessa täytyy myös muistaa Ylöjärven Ilveksen vahva roolin pojan kehittymisessä. Gullitin sopimuksen myötä Ilveksellä on sopimus 12 pelaajan kanssa. Näistä 12 pelaajasta kymmenen on Ilveksen omia kasvatteja.

Valmennus- ja taustaryhmä tekee tällä hetkellä kovaa työtä joukkueen kasaamiseksi ja uusista sopimuksista päästäänkin todennäköisesti tiedottamaan lähitulevaisuudessa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää