Koovee teki hukkareissun Jyväskylään

Miesten edustusjoukkue kärsi Jyväskylässä 6-3 (2-0,1-2,3-1) tappion. Ottelun alku oli vierasjoukkueelle äärimmäisen heikko, eikä vahvempi toinen eräkään enää pelastanut vieraita tappiolta, vaan kotijoukkue onnistui pitämään johtonsa loppuun asti.

Kotijoukkue iski ensimmäisen erän kolmen minuutin aikana kahdesti Juuso Heikkisen ja Lassi Kotovaaran toimesta. Alku siis mitä karmein eivätkä vieraat tästä enää toipuneetkaan erän kuluessa.

- Pelin alku oli taas täyttä myrkkyä, kuten arkivieraspeleissä aiemminkin. Ollaan mietitty erilaisia ratkaisuja joukkueen herättelemiseksi, mutta toistaiseksi mikään ei ole toiminut. Pitää varmaan tehdä jotain radikaalimpaa, kertoili Kooveen valmentaja Sami Vatanen ottelun huonosta alusta.

Toiseen erään paremmalla otteella

Koovee sai taas paremman otteen pelistä vasta toisessa erässä, mikä on leimannut joukkueen pelejä koko kauden. Toisessakaan erässä vieraat eivät saanet heti maalihanojaan auki, vaan Petri Kauko iski erän puolessa välissä lukemat 3-0:n. Erän loppuun Koovee sai paremman vaihteen päälle. Ensin Marko Lahtinen iski Lauri Hanneliuksen syötöstä ja saman minuutin sisään Mikko Immonen Valtteri Sainion syötöstä. Kooveella oli erän lopussa huikea "maalipaikka", jossa Paul Kotilainen iski pallon tyhjiin, maaliviivan yli maalin siirtyessä, mutta tuomaristo ei edes harkinnut hyväksyntää.

Kolmas erä ei alkanut sen paremmin, kuin ensimmäinenkään, vaan kotijoukkueen Veli-Matti Hynynen ja Panu Kotilainen tekivät maalin mieheen ensimmäiseen neljään minuuttiin. Lahtinen teki vielä toisen maalin Immosen syötöstä, mutta tämä ei riittänyt. Kauko iski vielä rangaistuslaukauksesta loppulukemat 6-3. Ottelun ehdoton hahmo oli kotijoukkueen maalivahti Eero Kosonen peräti 35:llä torjunnallaan. Kauko teki tehot 2+1 ja Hynynen komppasi lukemilla 1+2. Kooveen pistenikkareina toimivat Lahtinen 2+0 ja Immonen 1+1 lukemilla.

- Toinen erä oli sitten ihan täysin meidän. Ei kuitenkaan saatu tarpeeksi paikoista sisään. Toisen erän lopussa Kotilaisen maalia olisi tullut ainakin harkita mielestämme. Kolmannen erän alkuun kolisi heti omissa, joten hyvä ote menetettiin. Rankkaria ei olisi tullut viheltää, vaan se oli aiheeton. Nämä ovat toki ainoastaan meidän näkemyksiämme, kertaili Vatanen toisen ja kolmannen erän tapahtumia.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere

KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.