Naisten liigan paikalliskamppailussa selvät sävelet

Naisten liigan perjantain paikallisottelu oli kaksijakoinen. Ottelun puoliväliin saakka Koovee oli vain kyläilemässä kentällä. Classicin seitsemännen maalin jälkeen joukkue terästäytyi, ja toisaalta hallitsevan mestarin suurin into sekä hyökkäysten murskaava suoraviivaisuus hiipuivat. Vaikka peli näytti jo hieman paremmalta sekä numeroiden että kenttätapahtumien valossa, Kooveen ainoaksi täysosumaksi jäi Viivi Aholan ensimmäisessä erässä oikeaan ylänurkkaan tinttaama tasoitusmaali. Paremmasta ei Tampere Areenan illassa ollut epäselvyyttä, siitä todisteena Classicin 9-1-voitto (5-1, 2-0, 2-0).

Niinhän se usein menee, että niskan päällä olevalta joukkueelta onnistuu kaikki. 27 minuuttiin ja Classicin 7-1-maaliin asti tuntui siltä, että nyt uppoaa joka veto. Todellisuudessa se ei toki pitänyt paikkaansa, mutta kyllä moni katsoja ehti miettiä, että millaisiin lukemiin tänään mahdetaan oikein päätyä. Kuuluttajakin intoutui hehkuttamaan, suorastaan selostamaan ottelun tapahtumia, jotta kooveelaisetkin pääsisivät selvyyteen juoksukilpailujen voittajista. Tasaisen vauhdin taulukolla tuloksena olisi ollut 15-16 maalia kotijoukkueelle.

- Peli oli periaatteessa ohi avauserässä. Pelitauko teki meille tepposet, olimme suorastaan lampaita, päävalmentaja Jani Perkonmäki myöntää.

27 minuuttia ilman takaiskuja

Seitsemännen maalin jälkeen Koovee vaihtoi maalivahtia ja aloitti selvästikin ottelun alusta. Numeroissa mitattuna oli edessä liki puolen tunnin maaliton jakso, kun siihen mennessä Classic oli pöllyttänyt verkkoja keskimäärin kerran neljässä minuutissa. Taistelutahdon säilymisestä viime minuutille saakka Koovee ansaitsee kieltämättä täydet pisteet, vaikka muuten pahan kerran alakynteen jäikin. Tästä joukkue saa kiitokset myös päävalmentajalta.

- Kahteen viimeiseen erään löytyi parempi ilme ja asenne, ja saimme jo itsekin luotua paikkoja. Siitä ei pääse mihinkään, että kaveri oli paljon parempi tänään, mutta oman aggren puuttuessa maaleja tuli omiin aivan liikaa, Jani Perkonmäki tuskailee.

Loukkaantumisten vuoksi pitkään huilaavat Outi Mikkola ja Ilona Huhtala saapuivat katsomoon näyttävästi keppien kanssa. Kooveen kannalta sopii toivoa, ettei Annastiina Intala loukkaantunut ottelun kovassa kontaktitilanteessa yhtä pahasti. Loppupalaveriin peluri ainakin pystyi omin neuvoin nilkuttamaan. Tiina Lehto pelasi vielä hieman puolikuntoisena, mutta se ei otteita haitannut. Lehdon vaihteistosta löytyykin vain yksi vaihde: maksimitehoilla alusta loppuun. Perkonmäki kiittelee myös jatkuvasti peliään parantavan Matilda Hietalan otteita.

Palkinnot menivät odotetusti tyystin Classicin pelaajille. Ottelun paras oli Minna Korhonen (3+1).

Viikon päästä uudet sävelet ja PSS

Kooveen taival runkosarjassa jatkuu ensi viikon lauantaina (19.11.), jolloin vieraaksi Kaukajärvelle saapuu PSS. Paikalliskamppailun tappiosta sisuuntunut joukkue pyrkii antamaan porvoolaisille kyytiä alkaen kello 17.45. PSS on pelannut kaksi ottelua Kooveeta vähemmän, ja on kahdella pisteellä sarjassa kymmenentenä. Naisten edustuksen sijoitus ennen lauantain otteluita on kuudes, pisteitä joukkueella on yhdeksän.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere

KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.