Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iskun taistelu ei riittänyt jatkopaikkaan Challenge Cupissa

 

Iskun taistelu ei riittänyt jatkopaikkaan Challenge Cupissa


Tampereen Isku-Volleyn taistelu lentopallon kansainvälisen Challenge Cupin kolmannella kierroksella kreikkalaista Olympiakos Pireusta vastaan ei riittänyt. Olympiakos voitti toisen osaottelun Tampereella suoraan 3-0 (25-23, 25-21, 25-18)  ja eteni 16 parhaan joukkoon voitoin 2-0.

- Peli oli aikalailla samanlainen kuin ensimmäinen osaottelu Ateenassa. Kolmannen erän alkupuolisko harmittaa. Vastaanotto katosi, ja sen myötä kaikki muukin. Hyvää ottelussa olivat muutamat hyvät sisääntulot. Oskar Muurinen pelasi hyvän matsin ja Teppo Heikkilä tuli myös hyvin sisään, Iskun valmentaja Jussi Heino arvioi ottelua.

Isku taisteli tasapäin kreikkalaisjoukkueen kanssa kaksi ensimmäistä erää. Erät olivat tasaisia varsinkin 20 pisteeseen asti, mutta ratkaisupalloissa kokenut Olympiakos oli vahvempi.

- Jos hyökkää ja puolustaa hyvin, todennäköisesti voittaa. Niin oli tänäänkin. Hyökkäyspeli oli ratkaisevassa asemassa. Molemmat joukkueet kärsivät loukkaantumisista, ja se vaikutti pelin tasoon, Olympiakoksen valmentaja Ioannis Kalmazidis arvioi.

Iskun suurimmat ongelmat olivat hakkuripelissä. José Luis Martell oli loukkaantumisen vuoksi sivussa, eikä hakkurina pelannut Ville Louhelakaan ollut täydessä pelikunnossa. Yleensä yleispelaajana pelannut Markus Kauppinen kävi myös tuuraamassa hakkurin paikalla, mutta tehot jäivät heikoiksi. Iskun paras pistemies oli kapteeni Tuomas Tihinen (12/+4).

- Iskun peli muuttui ratkaisuhetkillä yksinkertaiseksi, koska heillä oli vain yksi todella hyvä hyökkääjä, Tuomas Tihinen. Osasimme odottaa, että ratkaisupallot pelataan hänen kauttaan, Kalmazidis sanoi.

Myös Isku onnistui ottamaan hyvin kiinni Olympiakoksen tsekkipelaaja Marek Novotnyn, joka ensimmäisessä ottelussa oli täysin pitelemätön. Olympiakoksen ryhmästä löytyi kuitenkin leveyttä ja uusia ratkaisijoita. Pisteet jakautuivat melko tasaisesti viiden pelaajan välille, ja parhaimmat saldot tekivät Marek Novotny (12/+3), Georgios Petreas (10/+7) ja Konstantinos Ioannou (10/+3).

Olympiakos jatkaa Challenge Cupissa 16 parhaan joukkoon, ja Isku-Volleyn kansainväliset ottelut päättyivät tältä kaudelta. Seuraavaksi Isku-Volley pääsee keskittymään kotimaiseen Mestaruusliigaan. Ottelutahti jatkuu tiiviinä, ja sunnuntaina 22.1. vuorossa on vierasottelu Korson Vetoa vastaan ja keskiviikkona 25.1. klo 18.00 Isku saa vieraakseen Pyynikille rakkaan paikallisvastustajansa Vammalan Lentopallon.

Iskun tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää