Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pasi Palosesta KaLen valmennuspäällikkö

 

Pasi Palosesta KaLen valmennuspäällikkö


Tamperelainen lentopallon erikoisseura Kalevan Lentopallo on pestannut uudeksi valmennuspäällikökseen Pasi Palosen. Palonen huolehtii seurassa valmentajien kouluttamisesta ja kehittämisestä, koordinoi toimintaa ja vastaa valmennuksen linjauksista.

Pasi Palonen on 97-98 syntyneiden poikien maajoukkuevalmentaja ja hänellä on vahva tausta juniorityössä. Palonen on toiminut myös Lentopallon Mestaruusliigajoukkue Tampereen Isku-Volleyn päävalmentajana 2007-2008 ja kakkosvalmentaja 2004-2007. Viime vuosina Palonen on toiminut Isku-Volleyn urheilutoimenjohtajana.

- Koko suomalaisessa lentopallossa on ollut huoli siitä, että uusia pelaajia ei tule riittävästi. Me päätimme nyt Tampereella kääriä hihat ja tarttua toimeen.  Pyrimme KaLessa sekä nostamaan harrastajamääriä että kehittämään harjoittelua laadullisesti, Palonen kertoo.

Kalevan Lentopallo on Suomen vanhin lentopallon erikoisseura. Tamperelaisseuran päätavoite on ollut pitkään juniorityössä, mutta nyt panostusta päätettiin lisätä.

- Sekä poika- että tyttöjuniorimme menestyivät tällä kaudella hyvin omissa sarjoissaan, joten seuran johtokunta päätti tehdä selkeän panostuksen juniorityöhön. Palosen saaminen seuran valmennuspäälliköksi on iso askel oikeaan suuntaan. Toivomme, että harrastajamäärät kasvaisivat ensi kaudella ja saisimme myös uusia vetäjiä joukkueille, Kalevan Lentopallon puheenjohtaja Ari Kuusela kertoo.

Uusi valmennuspäällikkö Palonen ryhtyy heti toimeen ja jo kevääksi ja kesäksi on luvassa uutta toimintaa.
- Tänä keväänä olen yhteydessä kouluihin ja tarkoitus on käydä ohjaamassa opettajille sitä, miten lentopallon alkeita voi opettaa.  Myöhemmin käymme vetämässä kouluissa myös mallitunteja. Kesällä pyöritämme ohjattua aamuharjoittelua junioreille, Palonen sanoo.

Ensi kaudeksi Kalevan Lentopalloon on tulossa joukkueet A-, B-, C- ja D-tytöille ja A-, B ja C -pojille. Lisäksi seura järjestää pallokouluja alakouluikäisille.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää
Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Rantaperkiön Isku kohtaa Mestaruusliigan sarjakakkosen Oulun Ettan isänpäivän iltana, sunnuntaina 12.11. klo 19.00 Pyynikin palloiluhallissa.

Lue lisää
Rami Rekomaa lainasopimuksella Iskuun

Rami Rekomaa lainasopimuksella Iskuun

Keskitorjuja Rami Rekomaa siirtyy syyskaudeksi lainasopimuksella Rantaperkiön Iskuun Vammalan Lentopallosta. Rekomaa tulee Iskuun loukkaantuneen Nuutti Niinivaaran korvaajaksi.

Lue lisää
Isku aloitti terävästi - yllätyspisteet jäivät saamatta

Isku aloitti terävästi - yllätyspisteet jäivät saamatta

Rantaperkiön Isku aloitti terävästi lentopallon Mestaruusliigan vierasottelun VaLePaa vastaan Sastamalassa. Isäntäjoukkue vei kuitenkin lopulta ottelun erin 3-1.

Lue lisää
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää