Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pasi Palosesta KaLen valmennuspäällikkö

 

Pasi Palosesta KaLen valmennuspäällikkö


Tamperelainen lentopallon erikoisseura Kalevan Lentopallo on pestannut uudeksi valmennuspäällikökseen Pasi Palosen. Palonen huolehtii seurassa valmentajien kouluttamisesta ja kehittämisestä, koordinoi toimintaa ja vastaa valmennuksen linjauksista.

Pasi Palonen on 97-98 syntyneiden poikien maajoukkuevalmentaja ja hänellä on vahva tausta juniorityössä. Palonen on toiminut myös Lentopallon Mestaruusliigajoukkue Tampereen Isku-Volleyn päävalmentajana 2007-2008 ja kakkosvalmentaja 2004-2007. Viime vuosina Palonen on toiminut Isku-Volleyn urheilutoimenjohtajana.

- Koko suomalaisessa lentopallossa on ollut huoli siitä, että uusia pelaajia ei tule riittävästi. Me päätimme nyt Tampereella kääriä hihat ja tarttua toimeen.  Pyrimme KaLessa sekä nostamaan harrastajamääriä että kehittämään harjoittelua laadullisesti, Palonen kertoo.

Kalevan Lentopallo on Suomen vanhin lentopallon erikoisseura. Tamperelaisseuran päätavoite on ollut pitkään juniorityössä, mutta nyt panostusta päätettiin lisätä.

- Sekä poika- että tyttöjuniorimme menestyivät tällä kaudella hyvin omissa sarjoissaan, joten seuran johtokunta päätti tehdä selkeän panostuksen juniorityöhön. Palosen saaminen seuran valmennuspäälliköksi on iso askel oikeaan suuntaan. Toivomme, että harrastajamäärät kasvaisivat ensi kaudella ja saisimme myös uusia vetäjiä joukkueille, Kalevan Lentopallon puheenjohtaja Ari Kuusela kertoo.

Uusi valmennuspäällikkö Palonen ryhtyy heti toimeen ja jo kevääksi ja kesäksi on luvassa uutta toimintaa.
- Tänä keväänä olen yhteydessä kouluihin ja tarkoitus on käydä ohjaamassa opettajille sitä, miten lentopallon alkeita voi opettaa.  Myöhemmin käymme vetämässä kouluissa myös mallitunteja. Kesällä pyöritämme ohjattua aamuharjoittelua junioreille, Palonen sanoo.

Ensi kaudeksi Kalevan Lentopalloon on tulossa joukkueet A-, B-, C- ja D-tytöille ja A-, B ja C -pojille. Lisäksi seura järjestää pallokouluja alakouluikäisille.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää