Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iskuun uusi valmentaja ja pelaajia

 

Iskuun uusi valmentaja ja pelaajia


Lentopallon miesten Mestaruusliigajoukkue Tampereen Isku-Volley julkisti joukkueensa tulevalle kaudelle 2012-2013. Suurimmat muutokset ovat valmennuspuolella ja lisäksi Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa.

Isku-Volleyn ensi kauden päävalmentaja on Kai Mattila. Mattila valmensi Isku-Volleyta aiemmin vuosina 2004-2007 ja johdatti joukkueen Suomen mestaruuteen asti vuonna 2006. Kakkosvalmentaja jatkaa Marko Järvenpää.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät keskitorjuja Tatu Härkönen (-93), yleispelaaja Miikka Lemola (-94) ja passari Joel Juurinen (-93). Härkönen ja Lemola pelasivat aiemmin Kuortaneen maajoukkueryhmässä ja Juurinen A-Volleyssa. Juurinen harjoitteli jo viime kaudella myös Isku-Volleyn mukana. Joukkueessa jatkavat hakkuri Ville Louhela, yleispelaajat Oskar Muurinen, Tuomas Tihinen ja Markus Kauppinen ja keskitorjujat Sauli Sinkkonen ja Sten Kruuda. Lisäksi joukkueeseen etsitään kokenutta passaria.

- Nuorten pelaajien on nyt otettava vastuu, kun he eivät voi mennä kenenkään selän taakse piiloon. Se tekee hyvä. Tihinen kokeneena pelurina on hyvä lisä joukkueeseen, Kai Mattila sanoo.

Kai Mattila valmensi viime kaudella Mäntän Valon ykkössarjajoukkuetta ja kipinä lentopalloon syttyi uudelleen. Mäntän Valo oli Isku-Volleyn farmijoukkue, ja monet Iskussa jatkavista pelaajista ovatkin Mattilalle ennestään tuttuja. Lisäksi joukkueessa jatkaa kokenut yleispelaaja Tuomas Tihinen, joka pelasi Iskussa myös Mattilan edellisen valmennuskauden aikana.

- Sen verran olen hullu, että lähden kovin tavoittein mukaan. Iskussa on menestymisen perinteet ja mestaruutta tavoitellaan tälläkin kaudella. Tämä on kilpaurheilua, eikä tässä muuten mitään järkeä ole, jollei jokaista peliä ei lähdetä voittamaan, Mattila vakuuttaa.

Isku-Volley osallistuu ensi kaudella kotimaisen Lentopallon Mestaruusliigan lisäksi kansainväliseen CEV Cupiin. Se tietää Isku-Volleylle ainakin neljää kovaa euro-ottelua kauden aikana.

Isku-Volleyn pelaajasopimukset kaudelle 2012-2013:

Ville Louhela, Oskar Muurinen, Markus Kauppinen, Sauli Sinkkonen, Sten Kruuda, Tuomas Tihinen, Tatu Härkönen, Miikka Lemola ja Joel Juurinen.

Iskun tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää