Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hallitusmuutoksia Ilves-Hockey Oy:ssä

 

Hallitusmuutoksia Ilves-Hockey Oy:ssä


Ilves-Hockey Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa maanantaina 18.6.2012 on yhtiön hallitukseen valittu uusina jäseninä sijoitusjohtaja Tero Luoma KTM, lääketieteen lisenssiaatti Markku Tuominen ja ekonomi Jari Koivunen. Hallitus on järjestäytymiskokouksessaan valinnut hallituksen puheenjohtajaksi Jari Koivusen. Hallituksessa jatkavat Vincent Manngard ja Eric Manngard. Lisäksi Ilves-Hockey Oy:n hallitus on kutsunut neuvonantajakseen Harri Koposen. Koponen on toiminut aiemmin muun muassa Soneran toimitusjohtajana. Tällä hetkellä Harri Koponen työskentelee Rovio Entertainmentin myyntijohtajana.

Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu Jari Hakovirta, 45. Hakovirta on johtanut aiemmin Restellin hotelli- ja ravintolayksiköitä ja viimeiset kuusi vuotta hän on toiminut Tampereen seudun Restell-hotellien revenue managerina. Toimitusjohtajana Jari Hakovirta aloittaa elokuussa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää