Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappara mittaamaan tasoaan

 

Tappara mittaamaan tasoaan


Tappara avaa European Trophyn osaltaan kahdella kotiottelulla tsekkiläisvastustajia vastaan. perjantaina hakametsässä vierailee Pardubice ja lauantaina Tappara isännöi Liberecia.

- European Trophy on todella kovatasoinen. Kaikki joukkueet ovat sieltä Euroopan huipulta, ja vain KHL on ulkopuolella. Meillä on lohkossa Ruotsin ja Tshekin mestarit, joten kovia vastustajia tulee vastaan. Tämä on hyvä paikka meille mitata omaa pelaamistamme, painottaa Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi.

- Ja hyvä tietenkin, että myös TPS on meidän lohkossa. Saamme sitä kautta varmasti hyvää tuntumaa, sillä pelaaminen esimerkiksi tshekkiläisiä vastaan on ihan erilaista.

Tappara on uusiutunut melkoisesti sitten kevään ja European Trophy tarjoaa tässäkin mielessä joukkueelle oivan mittarin.

- Mielenkiinnolla odotan tulevia pelejä. Meillä on uusi joukkue ja alkutekijöistä lähdimme keväällä liikkeelle, Rautakorpi sanoo ja tähdentää ettei joukkue lähde pelaamaan vain sitä kuuluisaa ”omaa peliään”.

- Aina puhutaan siitä omasta pelistä, mutta kyllä se vastustajakin aina siihen vaikuttaa.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Tappara - logo

Tappara - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää