Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu

 

Ilveksen urheiluorganisaatio uudistuu


Ilves-Hockey Oy:n hallitus on hyväksynyt seuralle strategian, jonka johdosta urheiluorganisaatio uudistuu. Hallitus nimesi kesäkuussa urheilukehitysryhmän jäseniksi Pasi Huuran, Jyrki Lumpeen ja Markku Tuomisen. Ryhmä toimii jatkossa kehitys- ja ohjausryhmänä tavoitteenaan strategian jalkauttaminen koko organisaatioon. Ryhmää on vahvistettu valmentajajäsenellä, johon tehtävään hallitus on kutsunut Suomen urheiluopiston rehtorin Erkka Westerlundin. Erkka Westerlundin kokemus osaajana, huippuvalmentajana ja urheilujohtajana auttaa Ilves-Hockey Oy:tä urheilustrategian toteutuksessa. Urheilustrategian tavoitteena on omien juniorien kehitysmahdollisuuksien turvaaminen ja pelaajatuotannon laadun pitäminen korkeana. Tarkoituksena on lisätä toiminnan suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta ja toteutumisen seurantaa. Kaikessa tekemissä ja arvioinnissa pelaajien urheilullisuutta tullaan korostamaan.

YHTEISTYÖTÄ ILVES RY:N KANSSA LISÄTÄÄN JA TEHOSTETAAN

Ilves ry on tuottanut viimeisten vuosien aikana runsaasti pelaajia eri jääkiekon pääsarjoihin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pelaajien urapolku aloittelevista jääkiekkoilijoista omaan liigajoukkueeseen halutaan jatkossakin turvata. Yksilöiden kehittämisen kautta usealle pelaajalle avautuu myös mahdollisuus pukea leijonapaita päälleen ja edustaa maataan kansainvälisissä turnauksissa. Ilves-Hockey Oy ottaa vastuulleen valmennuksen johtamisen ja kehittämisen C-junioreista ylöspäin liigaan asti. Toiminnallisesti B- ja C juniorit jatkavat Ilves ry:n organisaatiossa. Ilves ry:n valmennuspäällikön tehtävät painottuvat jatkossa nuorempien ikäluokkien valmentajien kehittämiseen ja opastamiseen. Valmennuksen keskeistä roolia pelaajien kehittämisessä korostetaan ja valmentajien osaamisen kehittämistä arvostetaan.

VALMENNUKSEN JOHTAJA HUIPPU-URHEILUN JOHTAJAKSI

Urheilutoiminnan päävastuun kantaa jatkossa valmennuksen johtaja, jonka tehtäviin kuuluu huippuvalmennuksen koordinointi, kehittäminen ja johtaminen.  Tavoitteena on joukkueiden yhteistoiminnan lisääminen ja valmennuksen linjaaminen tukemaan seuran pelitapaa. Uudistuksen myötä urheilutoimenjohtaja Seppo Hiitelä on irtisanoutunut Ilves-Hockey Oy:n palveluksesta. Alkuvaiheessa urheilutoimenjohtajan tehtävät tullaan yhdistämään valmennuksen johtajan toimenkuvaan. Uuden valmennuksen johtajan valinta tapahtuu avoimen haun kautta tämän vuoden aikana.

HENKISEN JA FYYSISEN VALMENNUKSEN OHJAAMINEN

Valmennuksen johtajan tueksi organisaatioon on nimetty henkisen valmennuksen ohjaajaksi psykologi Jukka-Pekka Annala ja fyysisen valmennuksen ohjaajaksi Timo Tuomi. Molemmat omaavat kokemusta jääkiekkovalmentajina sekä ovat toimineet valmentajien kouluttajina. Jukka-Pekka Annalan tehtäviin kuuluvat mm. henkisen valmennuksen siirtäminen osaksi valmennuksen arkipäivää sekä pelaajien henkisten ominaisuuksien kehittäminen. Timo Tuomen tehtäviin kuuluvat mm. fyysisen harjoittelun suunnittelu, testaustoiminnan yhtenäistäminen ja seuranta.

ILVES ALOITTAA YHTEISTYÖN SPONSVISION OY:N KANSSA

Ilves-Hockey Oy ja Sponsvision Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen sponsorien hankinnan ja sponsorisuhteiden hoidosta. Yleisurheilun EM-kisojen pääsihteerinä viimeksi toiminut Esa Honkalehto on toinen Sponsvision Oy:n pääomistajista ja hänen laaja kokemuksensa urheilumarkkinoinnista sekä suhdeverkostonsa tulee jatkossa myös Ilves-Hockey Oy:n hyödynnettäväksi. Sponsvision Oy:n yhteyshenkilönä toimii uuden yrityksen myyntijohtaja ja osakas Jori Järvensalo, jonka työsuhde Ilves-Hockeyn Oy:n kanssa päättyi elokuun lopussa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää