Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves antoi isän kädestä Närpiössä

 

Ilves antoi isän kädestä Närpiössä


Ilveksen ja Kraftin kohtaamisessa oli pari seikkaa jotka piti pitää mielessä. Ilves tarvitsi kiivaasti lisää pisteitä jotta Ykkösen karsintapaikka saataisiin varmistettua. Toinen mielenkiintoinen seuraamisen paikka oli kaksikon Multanen - Rac kohtaaminen. Ilveksen ja Kraftin ottelut ovat olleet monesti maalirikkaita joten lisäosumat kyseisille herroille ei uutta olisi ollut. Multanen johti ennen alkuvihellystä lohkon maalipörssiä 21 osumalla Racin 20 vastaan. Ilvekseltä poissaolollaan loistivat mm Jan Kulokorpi (lievä akillesjännevamma) sekä lääkärin päivystyksiä hoidellut Topi Mattila. Samu Pirisen polvi ei kestä vielä täysipainoista pelaamista.

Ottelu oli käytännössä taputeltu jo 15 minuutin kohdalla, kun Ilves latoi ansaitusti taululle 0-3 lukemat. Kahden ensimmäisen maalin kävi tekaisemassa Jussi Kujala. Ensimmäinen osuma syntyi irtopallosta ja toisen osuman mies sai vapaasti putata takatolpalta sisään Verneri Uimosen hienosta keskityksestä. Ensimmäisen jakson viimeisen osuman jo 15 minuutin kohdalla tälläsi voimalla taka-ylänurkkaan Kalle Multanen. Syötön maaliin tarjoili Olli Vakkala. Maali oli Multasen 22 täysosuma. Tauolle mentiin selvässä Ilves-hallinnassa ja 0-3 lukemissa.

Ilves jatkoi hyviä otteita myös toisella jaksolla. Kraft ei juurikaan saanut pallollista peliä käyntiin missään vaiheessa vaan Ilves hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin. Ilveksellä oli ottelussa tosi hyvä tempo ja pallo liikkui nopeasti sekä juonikkaasti pelaajalta toiselle. Ottelun kaksi viimeistä maalia kuvaavat juurikin hyvin edellistä lausetta. Ottelun loppuhetkillä Kraft antoi kulmaa jonka seurauksena Ilves pääsi nopeaan vastahyökkäykseen neljän miehen voimin. Pallo liikkui akselilla Jokinen-Zolameso-Juuti-Karvonen mallikkaasti. Nelikosta viimeiseksi palloon koski Juuti ja hyvän syötön tarjoili vaihdosta sisään kirmannut Jokinen. Viimeisen maalin kohdalla osat vaihtuivat. Jokinen sai tällätä Juutin keskityksestä pitkän tauon jälkeen kauden neljännen osumansa. Loukkaantumisten riivaamalle Jokiselle onnistuminen oli hieno asia.

Varotoimenpiteenä nivusvaivaansa pitkään potenut Henri Scheweleff otettiin kentältä pois jo 34 minuutin kohdalla. Varsinaista loukkaantumista ei sattunut mutta Ilves ei halua riskeerata miehen kohdalla yhtään. Kolme pistettä ja Ykkösen karsintapaikan varmistus oli illan parasta antia. Toki Kujalan kaksi pikamaalia ottelun alussa oli sävähdyttävää. Lisäksi Multanen jatkaa lohkon maalintekijätilaston kärjessä 22 maalillaan. Seuraavaksi Ilves saa Tammelaan vieraaksi lohkon kakkossijalla majailevan Rauman P-Iirot. Ottelu pelataan perjantaina 21.9. klo 18:30 alkaen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää