Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku päätti runkosarjan voittoon Lakkapäästä

Isku päätti runkosarjan voittoon Lakkapäästä

 

Runkosarja päättyi voittoon - puolivälierävastustaja selviää keskiviikkona

Rantaperkiön Isku päätti lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan voittoisasti kaatamalla Rovaniemen Team Lakkapään suoraan 3-0 (25-18, 25-22, 25-17) Pyynikin palloiluhallissa. Ottelu oli Iskun kapteenin Tuomas Tihisen viimeinen runkosarjaottelu Mestaruusliigassa, mutta kausi jatkuu vielä pudotuspeleissä.

Isku sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi. Päätöskierroksen voitto oli joukkueelle kauden kuudestoista. Lakkapään kausi päättyi runkosarjaan, sillä joukkue sijoittui kymmenenneksi.

− Ihan ok päätös runkosarjalle, mutta emme ihan viimeiseen asti syttyneet taistelemaan ja tappelemaan. Se olisi ollut vielä bonus tähän päälle. Tämä oli kuitenkin hyvä, fiksu lopetus. Syöttöpeli toimi ja koko ryhmä pelasi tasaisesti, Iskun valmentaja Jussi Heino arvioi.

Varsinkin hyökkäyspeli oli lähes virheetöntä, sillä Isku teki koko ottelussa vain neljä hyökkäysvirhettä. Parhaat pistemiehet olivat Samuli Kaislasalo (14/+5), Jan Helenius (12/+8) ja Sauli Sinkkonen (12/+8). Parhaana pelaajana palkittiin passari Conor Eaton.

− Koko ottelun läpi paistoi loistava jakauma ja tarkkuus Iskun passarin toiminnassa. Ihmettelen kovasti Jan Heleniusta, hänestä on tullut todella loistava pelaaja. Todella ketterä kaveri, ja hänellä on pelisilmää ja osaamista. Pienestä pituudesta huolimatta loistavat korkeat ratkaisut, Lakkapään valmentaja Normunds Veinbergs kehui.

Pyynikillä nähtiin myös kahden vuoden tauon jälkeen Sauli Silpo, joka tuli Lempäälän Kisasta täydentämään joukkuetta. Iskussa viisi kautta keskitorjujana pelannut Silpo (1/+1) kävi kentällä tuuraamassa yleispelaajia.

Iskun kapteeni Tuomas Tihinen on ilmoittanut lopettavansa uransa pääsarjatasolla tähän kauteen, joten ottelu oli ”Tumpin” viimeinen runkosarjaottelu. Tihinen on pelannut yli 500 ottelua ja tehnyt yli 6000 pistettä, kaikki Iskun paidassa.

− Hyvät kaksi erää, ja se oli sopivasti tänään. Oli palloja, joissa olimme vähän huolimattomia. Onneksi voitimme, tästä on hyvä lähteä pudotuspeleihin. En vaivaa päätä tulevalla vastustajalla. On ollut hienoa pelata, kausi on mennyt hyvin ja on ollut hyvä yleisö koko kauden, Tihinen sanoi.

Puolivälieräparit ratkeavat keskiviikkona 11.3. puolivälierien tiedotustilaisuudessa klo 14.00 alkaen. Runkosarjan voittaja Vammalan Lentopallo pääsee valitsemaan ensimmäisenä vastustajansa. Tilaisuutta voi seurata suorana netissä Mestaruusliigan kotisivujen kautta.

Isku aloittaa puolivälierät vieraskentällä joko perjantaina tai lauantaina vastustajasta riippuen. Kotiottelu pelataan Tampereella sunnuntaina 15.3. klo 14.00.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää