Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku löi Lekan huippupelillä

Isku löi Lekan huippupelillä

 

Rantaperkiön Isku takoi kuopiolaisen Leka Volleyn nurin vahvalla pelillä lentopallon Mestaruusliigan ottelussa ja otti 3-1 (25-21, 25-14, 24-26, 25-17) -voiton. Liigakolmosen vastaanotto ei kestänyt Iskun kovaa syöttöä, ja koko pistepotti jäi Tampereelle.

- Tämä oli syöttö-vastaanottotaistelu. Isku onnistui rikkomaan meidän vastaanoton ja sai meidät pelaamaan epämukavuusalueellamme. Mekin saimme Iskun vastaanottoa rikki, mutta se ei näytä siltä, koska (Conor) Eaton passaa niin hyvin heikommastakin vastaanotosta. Jos Eaton ei ole liigan paras passari, niin aika lähellä, Leka Volleyn valmentaja Lauri Hakala totesi.

Iskun valmentaja Jussi Heino oli kohtuullisen tyytyväinen omiensa peliin. Virheet pysyivät vähissä ja syöttö oli kova ottelun alusta asti.

- Suurella osalla pelaajista oli varmaan kauden parasta peliä. Tänään oli tähdet aikalailla kohdillaan. Joukkueet pelasivat niin kuin toivoin ja odotin. Kolmannen erän pehmeä syöttö vähän harmittaa. Päästimme siinä Lekan peliin mukaan, Heino sanoi.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Iskun Sakari Mäkinen (24/+11), jolla oli paitsi hyvä hyökkäys, myös vastaanotto (64%). Myös Sauli Sinkkonen (15/+14, viisi ässää, kolme torjuntaa) pelasi erinomaisen ottelun. Jan Helenius (15/+13) loisti varsinkin hyökkäyspelissä ja teki 18 passista 13 pistettä ilman ainoatakaan hyökkäysvirhettä.

- Edellisen pelin kehnoista tilastoista sai vähän halua näyttää. Tänään oli normipäivä, sain pidettyä virheet kohtuullisen vähissä. Kolmannessa erässä Leka pääsi hyökkäämään keskeltä, se toimi aika hyvin. Edelliset tappiot olemme itse sössineet, nyt täytyy pelata vain ottelu kerrallaan, Sakari Mäkinen arvioi.

Lekan vastaanotto jäi heikoksi (34%), eikä tammikuun tähdistökuusikkoon valittu libero Juhani Hakalakaan onnistunut kotijoukkueen pommituksessa. Leka ei päässyt käyttämään vahvuuttaan, keskipeliä, ja uusi hakkuri Joshua Taylor (13/+2) pelasi vasta toisen ottelunsa savolaisjoukkueessa.

- Meidän pelissämme näkyi, että on tuntemattomia kavereita toisilleen. Kärsivällisyys loppui täysin, mutta parempi tulee peli peliltä, Hakala uskoi.

Leka Volleyn parhaana palkittiin yleispelaaja Greg Petty (19/+5).

- Oma pelini oli ok tänään, vastaanottoa täytyy parantaa. Isku pelasi todella hyvin tänään. Tarvitsemme lisää pelejä yhdessä. (Joshua) Taylor on hyvä pelaaja, mutta hän on vielä Kalifornian ajassa, Petty totesi.

Seuraavaksi Isku saa lisää vieraita Savosta, kun Pielaveden Sampo saapuu vieraaksi Pyynikille perjantaina 5.2. klo 18.45.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää