Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku otti Hurrikaanista komean revanssin

Isku otti Hurrikaanista komean revanssin

 

Rantaperkiön Isku voitti Hurrikaani-Loimaan suoraan 3-0 (25-23, 25-17, 25-20) lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Pyynikillä ja kuittasi komeasti edelliset tappiot loimaalaisille. Kotijoukkue oli vieraita parempi kaikilla osa-alueilla.

- Voitto tuntui toki hyvältä, vaikka ei tämä ollut läheskään niin hyvää peliä kuin parhaimmillaan. Vastaanotto oli hyvä tänään verrattuna vastustajaan ja mahdollisti monipuolisen hyökkäyksen.

Erityisesti keskimiehiltä oli hyvä peli, he pysyivät hyvin vauhdissa, vaikka vastustajalla on isoja miehiä verkon toisella puolella, Iskun valmentaja Jussi Heino sanoi.

Hurrikaanin valmentaja Nicola Giolito oli pettynyt joukkueensa asenteeseen. Viime viikonloppuna joukkue ylsi Suomen Cupin hopealle, mutta tänään joukkueesta ei ollut vastusta Iskulle.

- Isku on vahva joukkue ja he pelaavat fiksua lentopalloa. Me autoimme heitä kuitenkin tänään liikaa. Teimme liikaa virheitä, eikä asenne ollut ollenkaan sama kuin Suomen Cupin finaalissa.

Jokaisessa pelissä pitäisi olla asenne kohdallaan, Giolito harmitteli.

Iskun parhaana pelaajana palkittiin keskitorjuja Sauli Sinkkonen (11/+8) ja Hurrikaanin parhaana passari Mauri Kurppa (4/+4).

- Meidän täytyy pystyä joka peliin latautumaan paremmin. Kotimatkalla pitää miettiä, mikä tänään meni pieleen. Väsymys  voi olla yksi tekijä, samoin kokoonpanomuutokset, toisaalta joskus taas vastustaja vain pelaa paremmin, Kurppa pohti.

Hurrikaanin kokoonpanosta puuttui sairastumisen vuoksi libero Jesse Mäntylä. Passari Dmytro Dolgopolov kärsi olkapäävaivasta ja keskitorjuja Matti Oivasella on ollut selkävaivoja koko kauden ajan.

- Me olimme valmiita pelaamaan. Tiesimme, että Hurrikaani pystyy pelaamaan todella hyvin. Me sovimme yhteen: Hurrikaani on iso joukkue ja hyökkää kovaa, me taas olemme vastakohta ja yritämme pitää pallon elossa, passari Conor Eaton sanoi. - Seuraavat pelit ovat tärkeitä. Me treenaamme hyvin ja olemme terveitä ja valmiita pelaamaan.

Seuraavaksi Isku lähtee vieraspelimatkalle pohjoiseen. Lauantaina 20.2. vastassa on Team Lakkapää Rovaniemellä ja sunnuntaina 21.2. Etta Oulussa. Seuraava kotiottelu pelataan vasta lauantaina 5.3., kun vieraaksi saapuu Pohjois-Karjalan Liiga-Riento.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää