Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku avaa liigakauden Loimua vastaan Pyynikillä

Isku avaa liigakauden Loimua vastaan Pyynikillä

 

Odotettu liigakauden avaus on käsillä! Rantaperkiön Isku avaa kautensa Pyynikin palloiluhallissa Tampereella lauantaina 15.10. klo 17, kun vastaan asettuu Raision Loimu.

Isku lähtee kauteen nuorella ja urheilullisella joukkueella. Viime kauden jälkeen avausseitsikosta lähti peräti viisi pelaajaa, mm. Sauli Sinkkonen ammattilaiskentille Belgiaan, mutta tilalle on saatu lupaavia pelaajia. Kasimir Vuorinen vahvistaa yleispelaajaosastoa, Mika Mäntylä pelaa hakkurina ja Olli-Pekka Palomäki keskitorjujana. Lisäksi Joni Siermala nousi liberoksi Iskun ykkössarjajoukkueesta.

Joukkueessa jatkaa viime kauden liigan pistepörssin kolmonen Sakari Mäkinen, jolta voi odottaa paljon myös tällä kaudella. Keskitorjuja Tatu Härkönen kuuluu alkavalla kaudella jo joukkueen kokeneimpiin pelaajiin, ja passari Eetu Rantanen ja yleispelaajat Tapio Toiviainen ja Ossi Mäkinen jatkavat myös joukkueessa.

– Koko kesä on harjoiteltu, eikä pärjääminen ainakaan sormi- ja hihalyöntien vähyydestä jää kiinni. Suurin osa meistä on ollut samaa porukkaa ihan junnusta asti, joten yhteispelin pitäisi sujua, kertoi Sakari Mäkinen kauden avaustilaisuudessa maanantaina.

Passarin paikalle Iskulla on testissä myös Australian maajoukkueessa pelannut 20-vuotias Jordan Colotti. Colotti on saapunut Suomeen, ja pääsee alkuviikosta näyttämään taitojaan harjoituksissa.

Avausvastustaja Raision Loimu on myös kokenut suuria muutoksia viime kaudesta, ja lähtee Iskun tavoin kauteen nuorella joukkueella. Valmentajana jatkaa viime keväänä Loimuun tullut serbi Dragan Mihailovic.

Viime kaudella pistepörssiä hallinnut hakkuri Michael Chemos siirtyi joukkueeseen Liiga-Riennosta. Yhdysvaltalaiset keskitorjujat Mike Marshman ja Taylor Gregory aloittavat Loimussa ensimmäisen kautensa yliopistosarjan ulkopuolella. Passarina jatkaa Ville Juntura, ja yleispelaajien paikoista taistelevat Kirill Borichev, Verneri Vetriö ja Janne Mattila.

Ennen liigakauden alkua Isku pelaa Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella 1-sarjajoukkue Akaa Volleyta vastaan keskiviikkona 12.10. klo 19 Toijalassa. Liigapaikkaa tavoittelevassa Akaa Volleyssa pelaa kokeneita, vanhoja iskulaisia kuten Ossi Heino, Matti Ollikainen ja Joni Mikkonen. Joukkue aloitti kautensa lokakuun alussa vakuuttavasti kahdella vierasvoitolla.

Mestaruusliigakauden avaus

Rantaperkiön Isku vs. Raision Loimu
La 15.10. klo 17
Pyynikin palloiluhallissa

Suomen Cupin 1. kierros

Akaa Volley (1-sarja) vs. Rantaperkiön Isku
Ke 12.10. klo 19
Toijalan monitoimihallissa

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää