Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku kohtaa vauhdikkaasti aloittaneen Ducksin

Isku kohtaa vauhdikkaasti aloittaneen Ducksin

 

Rantaperkiön Isku kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan lentopallon Mestaruusliigassa Vantaa Ducksin keskiviikkona 26.10. klo 18.30 Tampereella.

Uudistuneella ilmeellä kauteen lähtenyt entinen Korson Veto on aloittanut vahvasti: liigavoitot vieraissa Riennosta ja kotona hallitsevasta mestarista Kokkolan Tiikereistä ja Team Lakkapäästä sekä Cup-voitto Raision Loimusta.

Nimenvaihdoksen lisäksi joukkue vaihtoi valmentajiaan, kun päävastuun otteluvalmennuksesta otti Ismo Tuominen. Tuekseen valmennukseen Tuominen sai Jouko Lindbergin ja Satu Lehdon. Sen sijaan pelaajaosastolla ei ole tapahtunut suuria muutoksia. Tärkein muutos on passarin vaihtuminen, kun pelintekijäksi tuli unkarilainen Bálint Magyar. Unkarilainen keskitorjuja, torjuntatilaston viime kauden ykkönen, Alpár Szabó jatkaa joukkueessa, samoin kuin joukkueen sydän ja sielu, kokenut yleispelaaja Toni Kankaanpää.

Ducksin menestyksen kannalta on kuitenkin tärkeää, miten onnistuvat joukkueen lahjakkaat, nuoret laiturit. Karl Külaotsilta, Miro Määttäseltä ja Antti Vallinilta voidaan odottaa paljon enemmän kuin tähän mennessä on nähty.  Kauden alku on ollut lupaava: Miro Määttänen ja Karl Külaots ovat olleet vuoroin joukkueensa parhaita pistemiehiä hyvin teholukemin.

Isku aloitti kautensa niin ikään voitokkaasti kotikentällään Raision Loimua vastaan. Toisessa ottelussa vastassa olikin mestarisuosikki VaLePa, joka kaatoi Iskun ykkösmiehistöllään tylysti. Isku joutui hakemaan kokoonpanoaan Sastamalassa, kun keskitorjujana kauden aloittanut kapteeni Tapio Toiviainen joutui tuuraamaan hakkuri Mika Mäntylää. Kolmantena keskitorjujana debytoi ykkössarjasta lainattu Nuutti Niinivaara.

Kotiavauksessa Sakari Mäkinen pelasi huikean ottelun (30/+23) ja hänet palkittiin myös VaLePaa vastaan joukkueensa parhaana pelaajana.

Kannattaa seurata myös joukkueiden nuoria liberoita: Ducksin Patrik Ovaska ja Iskun Joni Siermala ovat molemmat vasta 19-vuotiaita ja pelaavat ensimmäistä liigakauttaan.

Rantaperkiön Isku vs. Vantaa Ducks
Keskiviikkona 26.10.2016 klo 18.30
Pyynikin palloiluhalli (Ammattikoulunkatu 20, Tampere)

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää