Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

 

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krnić vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua. 37-vuotias Krnić on pelannut Kroatian maajoukkueessa sekä useissa eurooppalaisissa huippuseuroissa. Lisäksi keskitorjuja Juha Aho tekee paluun liigakentille Iskun paidassa.  

Kroatialaispassari on tuttu mies Iskun valmentaja Jussi Heinolle tämän omilta pelivuosilta. Krnić pelasi belgialaisessa Noliko Maaseikissa samaan aikaan Heinon kanssa.

- ”Ino” on eloisa kaveri. Hän tulee  hyvin juttuun kaikkien kanssa, suhtautuu ammattimaisesti lentopalloon ja on tietenkin myös pelillisesti taitava kaveri, ei hän muuten olisi niin kovia porukoita päässyt kiertämään, Jussi Heino kertoi.

Maaseikin vuosien jälkeen Krnić on pelannut muun muassa Galatasaray Istanbulissa (Turkki), Levski Sofiassa (Bulgaria) Beauvais Oise UC:ssa (Ranska), Halkbank Ankarassa (Turkki) ja CSKA Moskovassa (Venäjä).

- Odotan häneltä rauhallista, kokenutta pelinjohtamista, mitä nyt hyvin kokeneelta kaverilta voi odottaa. Hänellä on nuoria kavereita johdettavana, ja odotan että hän ottaa kentän haltuunsa, Heino sanoi.

Krnić liittyy joukkueen vahvuuteen perjantaina, ja on mukana viikonlopun pohjoisen kierroksella. Isku kohtaa lauantaina Rovaniemellä Team Lakkapään ja sunnuntaina Oulussa Ettan.

Marraskuussa loukkaantunut passari Jordan Colotti on palannut Australiaan kuntouttamaan olkapäätään. Kuntoutuksen kestosta ei ole tietoa. Eetu Rantanen jatkaa liigajoukkueen toisena passarina, ja edelliseen otteluun apuun hälytetty Jukka Lehti on edelleen valmis auttamaan Iskua tarvittaessa.

Juha Aho apuun verkolle

Lisäksi kokenut keskitorjuja Juha Aho tekee paluun liigakentille Iskun paidassa ja vahvistaa joukkuetta tulevissa otteluissa. Aho tuli joukkueen avuksi tällä viikolla, ja on mukana ainakin pohjoisen kierroksella.

Aho on kolminkertainen Suomen mestari, ja oli voittamassa ensimmäistä mestaruuttaan Iskussa vuonna 2006. Viimeisin mestaruus tuli Vammalan Lentopallon paidassa 2014. Sen jälkeen Aho on keskittynyt pääasiassa siviilityöhönsä poliisina, mutta innostui lähtemään Iskun avuksi.

- Hän on samanlainen kuin aina, kuin kala vedessä meni minne tahansa ja ottaa heti paikkansa joukkueessa. Mukava että Juha lähti apuun, ja on kiva nähdä, että häntä itseäänkin kiinnosti homma.  Meillä on ollut pieniä loukkaantumisia, ja nyt saadaan rauhassa paikkailtua miehistöä, Heino sanoi.

Iskulla on ollut hyvän alkukauden jälkeen epäonnea, kun loukkaantumiset ovat hankaloittaneet pelaamista ja harjoittelua. Taistelutahtoa joukkueelta ei ole kuitenkaan puuttunut vaikeinakaan hetkinä.

- Rauhallisemmin mielin voi lähteä pohjoiseen.  Ei tarvitse jännittää, että joutuisi keksimään aivan ihmeitä, jos jotain sattuu, Heino totesi vahvistuksista.

Isku kohtaa Team Lakkapään lauantaina 10.12. klo 17.00 Rovaniemellä ja Oulun Ettan sunnuntaina 11.12. klo 15.30 Oulussa. Seuraava kotiottelu pelataan Pyynikillä lauantaina 17.12. klo 17.00, ja vastassa on silloin LEKA Volley Kuopiosta.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää
Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Rantaperkiön Isku kohtaa Mestaruusliigan sarjakakkosen Oulun Ettan isänpäivän iltana, sunnuntaina 12.11. klo 19.00 Pyynikin palloiluhallissa.

Lue lisää
Rami Rekomaa lainasopimuksella Iskuun

Rami Rekomaa lainasopimuksella Iskuun

Keskitorjuja Rami Rekomaa siirtyy syyskaudeksi lainasopimuksella Rantaperkiön Iskuun Vammalan Lentopallosta. Rekomaa tulee Iskuun loukkaantuneen Nuutti Niinivaaran korvaajaksi.

Lue lisää
Isku aloitti terävästi - yllätyspisteet jäivät saamatta

Isku aloitti terävästi - yllätyspisteet jäivät saamatta

Rantaperkiön Isku aloitti terävästi lentopallon Mestaruusliigan vierasottelun VaLePaa vastaan Sastamalassa. Isäntäjoukkue vei kuitenkin lopulta ottelun erin 3-1.

Lue lisää
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää