Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

 

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Isku kohtaa Ettan kolmannen kerran tällä kaudella, ja tähän mennessä saldona on kaksi tappiota. Iskun on siis viimein aika ottaa revanssi oululaisista.

Isku ja Etta kohtasivat edellisen kerran joulukuussa, jolloin passari Inoslav Krnic oli vasta liittynyt Iskun kokoonpanoon. Kotikentällään Etta pelasi hyvää puolustuspeliä, eikä Isku tuolloin kyennyt aivan vastaamaan siihen.

Kiinnostaviin pelaajiin oululaisjoukkueessa kuuluu ainakin nuori hakkuri Joonas Jokela ja tietenkin joukkueensa kokenein peluri Anssi Hakala. Etta on tällä hetkellä ainoa joukkue miesten Mestaruusliigassa, jolla ei ole ulkomaalaispelaajia.

Edellisessä ottelussaan Etta kohtasi kotikentällään Vammalan Lentopallon ja hävisi suoraan 0-3. Etta haastoi sarjakakkosen lupaavasti, mutta erien loput olivat vaikeita nuorelle oululaisjoukkueelle. Edellisen voittonsa Etta otti Vantaa Ducksista kolme viikkoa sitten.

Isku taas haastoi edellisessä ottelussa sarjajohtaja Hurrikaanin vieraissa viisieräiseen kamppailuun, mutta ei aivan onnistunut ottamaan voittoa. Tappio oli pettymys, mutta Iskun hyvät otteet antoivat uskoa jatkoon. Kasimir Vuorinen pelasi erinomaisen ottelun, ja toivottavasti jatkaa samanlaisia otteita myös kotisalissa.

Iskun edellinen kotiottelu päättyi harmittavaan 1-3 -tappioon Leka Volley vastaan.

Runkosarjan viimeinen kolmannes on käynnissä ja taistelu playoff-asemista kiihkeimmillään. Isku on tällä hetkellä viimeisellä pudotuspelipaikalla kahdeksantena, ja Etta pykälän verran ylempänä yhden voiton enemmän ottaneena. Yhtä paljon voittoja ja sarjapisteitä on Team Lakkapäällä, joka vastikään ohitti Iskun sarjataulukossa. Iskun perässä ovat Leka Volley ja Raision Loimu, nekin vain voiton päässä.

Ettalla on edellisenä päivänä ottelu Loimua vastaan Raisiossa, Isku puolestaan saa rauhassa valmistautua viikon ainoaan otteluunsa.

Ottelu: LP Kangasala - LP Vampula
Aika: 13.00
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Tampere

Ottelu: Rantaperkiön Isku - Lentopalloseura Etta
Aika: 17.00
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Tampere

Kummankin joukkueen kausikortilla pääsee molempiin peleihin.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää
Isku ja Etta taistelevat sarjapisteistä lauantaina

Isku ja Etta taistelevat sarjapisteistä lauantaina

Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan lentopallon Mestaruusliigan kamppailussa lauantaina 26.11. klo 17.00 Pyynikin palloiluhallissa Tampereella.

Lue lisää
VaLePa jatkoon Suomen Cupissa

VaLePa jatkoon Suomen Cupissa

VaLePalle riitti lentopallon Suomen Cupin jatkopaikkaan kaksi erävoittoa toisesta osaottelusta Rantaperkiön Iskua vastaan.

Lue lisää
Isku kohtaa vauhdikkaasti aloittaneen Ducksin

Isku kohtaa vauhdikkaasti aloittaneen Ducksin

Rantaperkiön Isku kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan lentopallon Mestaruusliigassa Vantaa Ducksin keskiviikkona 26.10. klo 18.30 Tampereella.

Lue lisää