Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä


Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella. Isku taistelee pudotuspelipaikasta ja tarvinnee viimeisistä otteluista vähintään yhden voiton päästäkseen kahdeksan parhaan joukkoon.

Kahdessa edellisessä ottelussa Isku voitti Team Lakkapään erin 3-1. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat helmikuun alussa Tampereella. Silloin Lakkapää oli ongelmissa varsinkin passipelinsä kanssa, mutta on sen jälkeen parantanut peliään huimasti. Tampereen-vierailunsa jälkeen Lakkapää on hävinnyt enää vain VaLePalle ja Hurrikaanille, molemmille erin 2-3. Edellisessä ottelussa joukkue otti 3-0 -voiton Kokkolan Tiikereistä.

Joukkueen ruotsalaishakkuri Fredric Gustavsson valittiin helmikuun kuukauden pelaajaksi. Gustavsson teki kuukauden kahdeksassa pelissä keskimäärin 23 pistettä per ottelu ja auttoi joukkuettaan nousemaan runkosarjan viidennelle sijalle. Myös joukkueen keskipelaaja Robert Walsh valittiin helmikuun tähdistökentälliseen.

Lakkapään vahvuuksia on ollut myös hyvä vastaanotto. Viiden parhaan vastaanottajan joukossa on peräti kolme rovaniemeläispelaajaa: libero Jordan Or (64%), yleispelaaja Chris Voth (62%) ja yleispelaaja Jouni Palokangas (59%).

Isku on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena yhdeksällä voitolla, mutta perässä on yhden ottelun vähemmän pelannut Leka Volley yhtä monella voitolla. Isku tarvitsee siis voittoja viimeisistä otteluista pitääkseen Lekan takanaan.

Iskun Sakari Mäkinen valittiin myös helmikuun tähdistökentälliseen toiseksi yleispelaajaksi. Mäkinen on tällä hetkellä sarjan viidenneksi paras pistemies 526 pisteellä.

Isku pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona vieraissa Kokkolan Tiikereitä vastaan ja hävisi suoraan 3-0. Sitä ennen joukkue haki tärkeän 3-0 -voiton Liiga-Rientoa vastaan Joensuusta.

Isku pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa lauantaina 18.3. Raision Loimua vastaan Pyynikillä, jolloin viimeistään ratkeaa, yltääkö Isku pudotuspeleihin.

Ottelu: Rantaperkiön Isku vs. Team Lakkapää
Aika: Lauantai 11.3. klo 17.00.
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Tampere

Ennen ottelua muistetaan Iskun pitkäaikaista taustavaikuttajaa Juhani Vesasta, joka menehtyi torstaina 9.3.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää
Isku ja Etta taistelevat sarjapisteistä lauantaina

Isku ja Etta taistelevat sarjapisteistä lauantaina

Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan lentopallon Mestaruusliigan kamppailussa lauantaina 26.11. klo 17.00 Pyynikin palloiluhallissa Tampereella.

Lue lisää