Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappara teki muutoksia joukkueeseensa

 
Tappara teki muutoksia joukkueeseensa

Tappara on sekä karsinut että vahvistanut pelaajaryhmäänsä tänään perjantaina.

Karsinnan seurauksena tryout-pelaajat Juuso Akkanen, Samu Isosalo ja Antti Jaatinen eivät jatka kirvesrinnoissa. Niin ikään koeajalla ollut puolustaja Antti Uitto neuvottelee jatkosta Mestis-seura Lempäälän Kisan kanssa.

Vahvistukseksi kirvesrintaryhmään liittyy yhden vuoden sopimuksella puolustaja Jussi Halme. Tappara voi tarkistaa hänen sopimustaan vielä lokakuun lopussa.

Tänään 27-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Halme on Tapparan oma kasvatti, joka on välillä pelannut neljä vuotta yliopistokiekkoa Yhdysvalloissa. Hän palasi Suomeen kaudeksi 2005-06 pelaten SM-liigassa Tapparan ja Bluesin riveissä. Viime kauden hän jakoi Ruotsin Allsvenskanin Södertäljen ja Mestiksen Vaasan Sportin välillä.

Halme liittyi kesällä ensin Tapparan yhteistyöseura LeKin riveihin, esiintyi edukseen Tapparan paidassa Pitsiturnauksessa ja jatkoi näyttöjen antamista kirvesrinnoissa. Hän kävi välillä näytillä myös Tanskassa, mutta palasi takaisin Tapparaan.

Koistiselle haetaan peliaikaa

Tappara-pakki Matti Koistiselle haetaan peliaikaa muualta siksi aikaa, kun amerikkalainen Nicholas Angell pelaa kirvesrinnoissa ennen siirtymistään Ruotsiin. Koistinen neuvottelee Mikkelin Jukurien kanssa kahden kuukauden lainapestistä.

Ensi viikolla Turkuun ja Ruotsiin kolmen Nordic Trophy -ottelun reissulle lähtevään Tappara-ryhmään liitetään mahdollisesti 1-2 pelaajaa juniorijoukkueesta, joka pelaa viikonlopun aikana A-nuorten Nordic Trophy -turnauksen otteluita Helsingissä. Vahvistusten tarve Ruotsin-matkalle selviää, kun tiedetään, pystyykö lievästä vammasta kärsivä Jukka Peltola pelaamaan.

Tampereen Tapparan tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää