Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KOO-VEE etenee määrätietoisesti kohti loppusarjaa

 
KOO-VEE etenee määrätietoisesti kohti loppusarjaa

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava KOO-VEE etenee määrätietoisesti kohti kevätkaudella käynnistyvää kahdeksan joukkueen loppusarjaa. Tamperelaisjoukkue on odotetusti alkulohkonsa kärjessä 2 pisteen erolla ennen toisena majailevaa Porvoon Huntersia.

Suomi-sarjan neljän alkulohkon pelien osalta on päästy puoleen väliin. KOO-VEEn ohella muita lohkon kärkijoukkueita ovat Kiekko-Laser Oulusta, Jeppis Pietarsaaresta sekä naantalilainen VG-62. Alkulohkojen voittajat pääsevät suoraan kevätkaudella pelattavaan Suomi-sarjan ylempään loppusarjaan. Lohkojen 2.-3. sijoittuneet pelaavat puolestaan ristiin karsinnat paras kolmesta –järjestelmällä. Karsintojen voittajat selviävät ylempään loppusarjaan. Kauden 11 pelissään KOO-VEE on onnistunut täydellisesti vierasotteluissa. Joukkue on pelannut 6 kertaa vieraissa ja poistunut yhtä monta kertaa kaukalosta voittajana. Sen sijaan kotiotteluissa on parantamisen varaa. 5 pelissä saavutetut vaatimattomat 2 voittoa eivät vielä anna tamperelaisille aihetta henkseleiden paukutteluun.

KOO-VEE-pistepörssin kärjessä on pehmeäkätinen voimahyökkääjä Samuli Simula (8+8). Puolustajista tehopisteitä eniten on kapteeni Tero Kalelalla (2+3). Muista pelaajista edukseen ovat esiintyneet seuran omista A-nuorista nostettu hyökkääjä Justus Markkula, nopeajalkainen LeKi-laina Janne Anttila, juonikas syöttelijä Toni Aro, jo pelkällä olemuksellaan rauhallisuutta kentälle tuova Anssi Ranta, kokenut taitopelaaja Antti Räikkönen, keskushyökkääjäveljekset Samu ja Juha Helminen, yritteliäs Ville Silvast, hanakasti laukova Petteri Salonen sekä terrierimäiset puolustajat Rami Alakoski ja Tomi Heinonen. Joukkueen maalivahtiosasto on ollut odotetun vahva. Kobramaisen nopealla hanskakädellä kiekkoja vangitseva Juha Taponen on alkulohkon maalivahtitilaston kärkipäässä mainiolla torjuntaprosentilla 90,03. Vasta kahdessa pelissä KOO-VEE-maalilla torjuneen kokeneen Harri Kohvakan ei myöskään tarvitse hävetä tähänastisia esityksiään.

Kauden viiden kotiottelun katsojakeskiarvo on kohtalainen: 154. Suurin yleisömäärä tähän mennessä on Hc Montrealia vastaan käydyn paikallispelin 320. Merkillepantavaa on se, että katsojakeskiarvo on kuitenkin kasvanut noin 40:llä sitten edellisen vierailun tällä sarjatasolla. Lisäksi KOO-VEEn johtoryhmässä uskotaan vakaasti katsojamäärän vielä kasvavan säännöllisen tiedottamisen, aktiivisen markkinoinnin sekä kevään mielenkiintoisten loppusarjapelien myötä. KOO-VEEn seuraava kotiottelu on perjantaina 9.11. klo 18:30. Silloin Hakametsän 2-halliin vieraaksi saapuu D-Kiekko Jyväskylästä.

KOO-VEEn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää