Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauantaina paikallisderby

 
Lauantaina paikallisderby

Futsal Liiga jatkuu Ilveksen kohdalta jälleen huomenna kotiottelun merkeissä. Vastaan asettuu todella kova kuntoinen Mad Max Valkeakoskelta. Koskilaiset voittivat itsenäisyyspäivänä Turussa TPK:n hyvien otteiden jälkeen. TPK rökitti Ilvestä liigan avauskierroksella nöyryyttävästi.

Joukkueiden otteet ovat liigassa olleet aivan eri suuntaiset Mad Max porskuttaa liigan kärkijoukkoissa kun taas Ilves FS on selkeä liiga jumbo. Mad Max lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Ilveksen vaikeuksia lisää iso loukkaantuneiden määrä ja lisäksi joukkuetta on kohdannut poikkeuksellisen kova flunssa aalto. Epävarmoja tapauksia loukkantuneiden joukosta ovat mm. maajoukkueessakin esiintyneet Teemu Terho, Petteri Saukoniemi, Jussi Lahtinen ja Jukka Lottonen

- Näillä mennään, ketä saatavissa vain on. Ottelu- ja harjoitusruuhkat vaativat  vain veronsa. Joka tapauksessa Ilves lähtee aina parhaalla kokoonpanolla otteluihin, todetaan Ilves- valmennuksesta.

-Toivottavasti yleisö löytää Spiralin lauteille niin Valkeakoskelta kuin Tampereeltakin. Ilves- perheen tuki olisi nyt arvossa arvaamattomassa joukkueelle, sanoo joukkueenjohtaja-monitoimimies Tommi Nieminen Ilves- leiristä.

-Altavastaajana on aina haastavaa lähteä pelaamaan pisteistä. Maxit ovat todella hirveässä kunnossa ja vastustajat kun tunnettaa, niin mitä vain voi olla odotettavissa. Varmasti tulossa viihdyttävä lauantai-iltapäivä, valistaa Tommi Nieminen.

ILVES FS vs MAD MAX lauantaina 8.12.2007 klo 15 Spiral, Kaukajärvi.

Ilves fs tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää