Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paikallisderby Ilvekselle

 
Paikallisderby Ilvekselle

Pirkanmaan derby Ilves FS vs Mad Max pelattiin Kaukajärven Spiralilla. Ennakkoon oli odotettavissa tasainen ottelu. Eikä ennakkokaavailut olleet virheellisiä. Ottelu päättyi 2-1(1-0) Ilveksen voittoon.

Ensimmäisellä jaksolla oli molemmilla joukkueilla maukkaita paikkoja maalintekoon, mutta maalivahdit olivat loistavassa vireessä. Ajassa 3.49 Ilveksen Olli-Pekka Toikkonen harhautti tyylikkäästi Mad Max pelurin ja antoi Petteri Pulkkiselle vapauttavan syötön takatolpalle, josta Pulkkinen pani tyhjiin sisään. Aivan loistava suoritus Toikkoselta. Tämä ruokki nuoren miehen itseluottamusta ja oli jatkuvana murheena vastustajalle. Aivan jakson lopussa oli Ilveksellä vielä tuhannen euron paikka mennä 2-0 johtoon, mutta tällä kertaa ei tuuri ollut kohdallaan. Ensimmäinen jakso Ilvekselle 1-0.

 

Toinen jakso oli lähes toisinto ensimmäisestä. Ilves oli jakson alussa ehkä hiukan aktiivisempi joukkue ja loi vaarallisempia tilanteita Maxien maalille. Petteri Pulkkinen npousi ottelun ratkaisijaksi yllättävän nopealla rytminmuutoksella läpi kahden Maxi puolustajan. Syöttöyrityksen Jukka Lottoselle katkaisi Maxien pelaaja, jonka jalasta pallo kimposi tyhjään maaliin. Valkeakoskelaiset ottivat viidennen pelaajan kentälle ja pystyivät tekemään kavennuksen ajassa 38.34. maalitekijänä Jaakko Juuti, Jarno Hyökyvaaran passista. Lisämaaleja ei enää tullut ja näin derbyn vei Ilves FS.

 

- Pisteet olivat tärkeät sarjataulukon kannalta, kuten myös henkisesti. Kolme viimeistä ottelua ovat olleet jo lähellä sitä tuttua turvallista vanhaa Ilvestä. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia otteluja, todettiin tyytyväisestä Ilves johdosta.

 

Pöytäkirja merkinnät:

3:49 1-0 Petteri Pulkkinen (Olli-Pekka Toikkonen)

Virheet: Ilves FS 1, Mad Max 3

 

33:12 2-0 OM

38:34 2-1 Jaakko Juuti (Jarno Hyökyvaara)

Virheet: Ilves FS 5, Mad Max  6

 

Ilves FS tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilves FS palaa kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen kotikentälleen, jonne saapuu sarjakakkonen KaDy.

Lue lisää
Tampereen futsalderby, osa 2

Tampereen futsalderby, osa 2

Ilves FS ja ACE iskevät sunnuntaina yhteen kauden toisessa Tampereen Derbyssä.

Lue lisää
Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Kevätkierros on saanut Ilveksen syttymään hurjaan vireeseen.

Lue lisää
Ilves tappoi samban

Ilves tappoi samban

Ilves FS näytti mistä mestarit on tehty ja nollasi hyökkäysvoittoisesta samba-futsalista tunnetun Tervarit 0-5.

Lue lisää
Ilves lauantaina Ouluun

Ilves lauantaina Ouluun

Futsal-Liigan pelit jatkuvat lauantaina, jolloin Ilves FS matkustaa Ouluun pelaamaan Tervareita vastaan.

Lue lisää
KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy johti ottelua jo 6-1, mutta Ilves FS ei antanut periksi ja kiri toisella puoliajalla Timur Inapsban hattutempulla maalin päähän.

Lue lisää