Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa puolusti voittoon

 
PoPa puolusti voittoon - kolme pistettä Poriin

Lauantain vuoden 2007 futsal liigan viimeinen sarjakierros tarjosi hienoja maaleja ja dramatiikkaa. Ottelun upeimman osuman teki Ilveksen Jarno Auvinen, mies joka pelasi nilkka vahvasti teipattuna sekä parin buranan avulla,

joka ilmoitti valmentajalle ennen ottelua ettei jalalla sitten laukaista! Auvinen täräytti vastapalloon 12 metristä vasempaan yläkulmaan sellaisella voimalla että PoPan loistavasti pelannut maalivahti Juha Ojanperä ehti sanoa vain ki.. ja pitsit repesivät Jullin selän takana. Kauden maali. Ensimmäinen jakso pelattiin veljellisesti 1-1, vaikka Ilves oli ehkä hitusen hallitsevampi osapuoli.

 

Toinen jakso alkoi todella huonosti Ilvekseltä. Peliä ei ehtinyt kulua kuin muutama minuutti ja peli oli porilaisille jo 1-3. Aikalisä ja hiukan sykkeen kaivamista. Ei auttanut vaan ns. omat koirat purivat ja PoPa meni 1-4 johtoon Jaakko Laitisen maalilla. Ilves otti maalivahdin pois kun ottelua oli jäljellä vajaa viisi minuuttia. Pari kavennus maalia saatiin aikaiseksi. PoPan Laitisella pimeni maailma ajassa 39.43 ja suora punainen. Onneksi Ilveksen Juha-Pekka Torvinen ei loukkaantunut jalkoihin kohdistuneesta taklauksesta.

 

Laitinen kävi ottelun jälkeen reilusti pyytämässä anteeksi Torviselta ja valmentaja Olli Terholta käsittämätöntä sumenemista. Ilves pääsi pelaamaan 17 sekunttia ylivoimaa. Viime sekunneilla sai PoPan Ojanperä juuri ja juuri sormenpäillään ohjattua pallon ohi maalin. Lähellä oli, mutta vain lähellä. Olisi Ilves kyllä pisteen ansainnul, mutta PoPa puolusti kyllä ansiokkaasti.

 

- Tämä oli nyt tällaista. Todella synkkä minuutti toisen jakson alussa ja kaksi todella epätavallista maalia omiin olivat ottelun kannalta ratkaisevat. Omia virheitä ja piste. Todella loistavaa lopun nousu ja näyttää että meidän ylivoima peli on aikas lähellä uomissaan. Normi peli on parhaimmillaan ihan hyvän ja suht tehokkaan oloista, mutta vielä näitä mustia hetkiä vain tulee, totesi valmentaja Terho.

 

- Sarjatauko tulee kyllä meidän kannalta hyvään saumaan. Sairaslistalla olevat Jussi Lahtinen, Jukka Lottonen, Jarno Auvinen ja Olli-Pekka Toikkonen saavat parannella vammojaan. Myös muulle joukkueelle ja taustoille on tauko paikallaan henkisesti todella raskaan syksyn jälkeen. Meinasi tuo korvien väli olla aikas kovilla välillä. Vaikka tämä futsal ei olekaan priorisaatiolistalle ihan ykkösenä elämässa, saattaa se silti joskus ahistaa, jatkoi Terho.

 

- Haluankin tässä vaiheessa kiittää joukkuetta alkukaudesta. Erityiskiitos Taisto ”Tasi” Niemiselle, joka on toiminut huoltajana todellisella talkoohengellä! Joukkue osoittautui joukkueeksi juuri silloin kun olimme todella pahasti ahdistettuna nurkkaan. Euroopan reissu ja hyvät otteet ennen sarjan alkua kääntyivät täydelliseksi vastakohdaksi. Tuntui, että kaikki kääntyivät meitä vastaan, mikään ei onnistunut. Kuten olen moneen kertaan todennut asioilla on tapana järjestyä ja niin on nytkin käynyt. Pikku pilke on palanut silmäkulmiin ja homma jatkuu. Oikein Rentouttavaa ja Lämpöistä Joulua kaikille, sekä Terveyttä Vuodelle 2008, toivottaa Terho lopuksi.

 

 

Ilves FS-PoPa 3-4 (1-1)

 

1.42 0-1 Timo Laurila (Vesa Lamminen)
7.44 1-1 Jarno Auvinen (Teemu Terho)

21.26 1-2 Petri Nieminen (Jukka Raivio)

22.31 1-3 Lamminen (Jarkko Reinikka)

35.18 1-4 Jaakko Laitinen (Juha Ojanperä)

37.04 2-4 Juha-Pekka Torvinen (Petteri Pulkkinen)

39.33 3-4 Pulkkinen (Tero Nieminen)

 

Ilves FS tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää