Classicin tehoduo upotti Kooveen naiset

Kooveen ja Classic II:n kauden toinen kohtaaminen oli juuri sellainen trilleri kuin odottaa sopikin. Joukkueiden välinen paremmuus ratkesi tälläkin kerralla vain yhden maalin marginaalilla, ja tasaisen ottelun ratkaisi Classicin Petra Mäntysen ylivoimamaali.

Ensimmäisessä erässä Koovee pystyi hankkimaan kaksi kertaa maalin johdon, mutta molemmilla kerroilla Veera Molkka pamautti pelin tasoihin ja erän lopussa Classic painoi vielä ohikin. Toisen erän alussa pelissä alkoi olla ratkaisun makua, kun Classic siirtyi kahdella kaukolaukauksella reiluun 5-2 johtoon. Erän toisella puolikkaalla Koovee sai kuitenkin pelinsä kasaan, ja Johanna Salo ja Paula Kainu toivat joukkueen maalin päähän.

Kolmannen erän alussa Koovee taisteli mallikkaasti alivoiman, jonka päätyttyä jäähyltä tullut Susanna Sahla kävi tuikkaamassa tasoitusmaalin Classicin päätyyn. Erän toinen alivoima oli sitten kuitenkin liikaa, ja ajassa 46.18 Petra Mäntynen laukoi pallon kaukaa tarkasti yläriman alle.

Erän loppupuolella Koovee haki tasoitusta vimmatusti, ja todellinen etsikkoaika alkoi kolmisen minuuttia ennen loppua, kun joukkue sai ylivoiman. Yv:n aikana saatiin muutama hyvä laukaus kohti maalia, mutta Classicin maalivahti Miia Miettinen ehti pallon eteen. Ylivoiman jälkeen maalin tavoittelu jatkui kuuden kenttäpelaajan voimin, mutta kunnon vetopaikkoja ei pystyttä enää rakentamaan tai vedot suuntautuivat reilusti ohi maalin.

Kooveen otteet ailahtelivat pelin aikana. Ottelun alku, toisen erän loppu ja kolmas erä olivat joukkueelta pääasiassa hyvää peliä, mutta 60 minuuttiin mahtui runsaasti huonompiakin jaksoja. Omassa päässä tehtiin liikaa hätäisiä ratkaisuja ja maalipaikoissa vedot suuntautuivat turhan usein ohi maalin. Parhaassa vedossa joulutauon jälkeen olivat Paula Kainu, joka laukoi kaksi maalia, sekä Susanna Sahla (1+1), joka karvasi aggressiivisesti ja pystyi häiritsemään tehokkaasti Classicin pelinrakentelua. Classicin päivän hahmoja olivat tutun vaaralliset Mäntynen (1+2) ja Molkka (3+0).

Nyt kun kevään ensimmäinen peli on täristy alta pois, on aika suunnata katseet seuraavaan kamppailuun. Sunnuntaina Koovee suuntaa KrP:n vieraaksi Nokialle. Ottelu alkaa kello 13.30 Nokian palloiluhallissa.

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.