Gunners haki pisteet Iittalasta

Hyvävireinen Gunners vieraili lauantaina Trackersin kotikentällä Iittalassa ja sai tuliaisiksi täyden pistepotin. Monet yllättänyt voitto ei tullut helpolla.

G johti ensimmäisen erän jälkeen riehakkaasti jo 5-0, mutta Trackers ei antanut periksi. Kotijoukkue vaihtoi toiseen erään maalivahtia, mikä piristi porukkaa selvästi, ja toinen erä oli Trackersin. Iittalan pojat pääsivät maalin päähän, kunnes Ville Matikainen paukutti tärkeän 4-6-osuman.

Kolmannessa erässä iskettiin maaleja vuorotahtiin. Näyttävin oli Karim Derdarin tekemä, voittomaaliksi jäänyt 6-8-maali. Ilmiliekeissä oleva Rene Andersson kahvitti pari vastustajaa ja tarjoili pallon Derdarille avopaikkaan. Trackers tuli jälleen maalin päähän viisi minuuttia ennen loppua, muttei lopulta saanut kunnollisia tontteja tasoitusmaalin rakentamiseksi.

Herkistelyä aamujäillä

Kuten avauserän lukemista voi päätellä, Gunners oli ottelun alussa selvästi terävämpi kuin Trackers. Tykkimiesten vire löytyi lauantaiaamun herkistelyharjoituksista, joissa juonittiin muun muassa vaparikuvioita. Yleensähän hienot vaparisuunnitelmat toimivat vain paperilla, mutta lauantain ottelussa kuviot onnistuivat myös käytännössä. Tuloksena pari komeaa vaparimaalia.

Gunnersin päävalmentaja Mika Myllyniemi antoi ottelun jälkeen tunnustusta hyvälle vastustajalle.

- Trackers on kehittynyt ja monipuolistunut paljon. Yksilöistä voisi mainita Juho Järvisen, joka on kyllä todella kova jätkä kentällä, Myllyniemi kehui.

Omasta joukkueestaan Mylly nosti esiin puolustaja Jukka Laurilan, joka on tuonut G:n alakertaan tervetullutta taitoa ja kokemusta.

Gunnersin sairastuvalla riittää yhä asiakkaita, vaikka muutamat pitkäaikaispotilaat alkavatkin pikkuhiljaa olla pelikunnossa. Lauantain ottelusta injured-listalle nilkutti polvivamman saanut Aki Koskinen. Hyökkääjä Koskisen vamman vakavuus selviää alkuviikolla.

FT Trackers - Gunners 7-8 (',4-1,3-2)

00.30 0-1 Janne Lamminen (Rene Andersson)
05.11 0-2 Veli-Matti Luukko (Rene Andersson)
11.41 0-3 Jukka Laurila (Lasse Turunen)
17.34 0-4 Rene Andersson (Ville Matikainen)
19.49 0-5 Ville Matikainen (Rene Andersson)

26.39 2-5 Jouko Honkanen
29.47 2min Petteri Salminen, Trackers
30.16 2-5 av.sr. Juho Järvinen (Kurt Palmroth)
30.16 5min Jarno Lännistö, Gunners
34.25 3-5 yv. Jouko Honkanen (Juho Järvinen)
35.52 4-5 Juho Järvinen (Jussi Aaltonen)
37.08 2min Kurt Palmroth, Trackers
38.10 2min Mika Savolainen, Trackers
39.22 4-6 av. Ville Matikainen (Marko Lahtinen)

41.09 4-7 Veli-Matti Luukko (Janne Lamminen)
43.16 5-7 Petri Kemppainen (Timo Johansson)
44.18 6-7 rl. Heikki Hätönen
54.06 6-8 Karim Derdar (Rene Andersson)
54.12 7-8 Heikki Hätönen (Kurt Palmroth)

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.